Trobada de bloggers a Llo!! i les Gorges del Segre

Aquest cap de setmana hem fet una trobada amb uns quants bloggers, en Marc, la Mireia, l'Eva, l'Aleix, en Raúl i l'Eva. Gràcies als nostres blocs de viatges hem fet coneixença amb tots ells i de tant en tant aprofitem per compartir experiències.
Hem pogut parlar de viatges, realitzar una passejada fins a l'Ermita de Sant Feliu, banyar-nos als Banys de Llo, fer una barbacoa i beure alguna que altra cervesa...
Llo és un petit poble de l'Alta Cerdanya a la Catalunya Nord a 1.390 m d'altitud, on té el naixement del riu Segre, el més llarg dels que transcorren íntegrament pels Països Catalans. També hi ha uns banys termals, d'aigües sulfuroses, a l’aire lliure per reparar el cos i una via ferrata, les Escaldilles, que puja fins l'Ermita de Sant Feliu. El poble és magnífic, disposa d'una església romànica dedicada a Sant Fruitós i petits carrerons amb encant.
Us recomanem una passejada per les gorges del Segre i arribar-vos fins a l'Ermita de Sant Feliu i així poder divisar la vall de la Cerdanya. Es tracta d'una ruta circular que iniciem a l'entrada de Llo, a l'aparcament del costat de les termes, i segueix per les Gorges del Segre fins al Mas Patiràs, on girem a l'esquerra per dirigir-nos a l'Ermita de Sant Feliu. La baixada es realitza per la part alta del poble de Llo. Aquesta ruta té una durada de 1h 30min amb un desnivell positiu de 300 m i 7 km.
ENLLAÇOS BLOGGERS:
Eva i Aleix, el seu blog www.evaialeix.com.
Marc i Mieria, el seu blog http://www.viatge365.blogspot.com.
Raul i Eva, el seu blog http://www.destinolos30.blogspot.com.
Van fallar a la trobada en Francesc Balagué i en Pau i la Moni, amb els seus respectius blogs,  http://www.rutabaobab.com i http://elpauilamonimarxen.blogspot.com.

2 comentaris:

  1. Sous uns "Correcaminos" Josep Bohils

    ResponElimina
  2. Un gran cap de setmana!! a veure quan repetim! ;-)

    ResponElimina