Nosaltres

Estem de Vacances, som en Xavi i la Txell, un blog personal i independent escrit en català que va néixer per compartir les experiències dels nostres viatges al voltant del món.

Una parella a qui els encanta viatjar, i des de fa anys seguidors incansables de bloggers que ho havien deixat tot per fer realitat els seus somnis, anar a fer la Volta al Món. I finalment nosaltres també vam pendre aquesta decisió! fer la Volta al Món!

instantània durant la nostra Volta al Món!

Vam estar 372 dies fent la Volta al Món, a través de Nepal, Índia, Tailàndia, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malàisia, Filipines, Hong Kong, Xina, Indonèsia, Australia, Fiji, Nova Zelanda, Perú, Bolivia, Uruguai, Argentina, Xile i Illa de Pasqua. Això va ser a finals del 2011 i el 2012, ara retornats del nostre somni continuem planejant els següents viatges.


en Xavi a la Illa de Pasqua I la Txell a les illes Yasawa, les dos al mig de l'oceà Pacífic!  

El bloc és la nostra millor manera per compartir les nostres aficions amb tots vosaltres, ja siguin viatges, escapades o excursions, i donar-vos el nostre punt de vista, intentem també posar informació útil per a futurs viatgers, sobre allotjaments, transports, pressupost, altres webs, etc. 


Els Estem de Vacances hem viatjat a més de 70 països, menys un la resta els hem conegut plegats, en més o menys mesura hem trepitjat tots els continents, excepte l'Antàrtida. I esperem poder continuar explicant-vos les nostres peripècies durant molt de temps.
__________________________________________________________________

ESTEM DE VACANCES (Estamos de vacaciones) , somos Xavi y Txell , un blog personal e independiente escrito en catalán que nació para compartir las experiencias de nuestros viajes alrededor del mundo.

Dos personas a quienes les encanta viajar, y desde hace años seguidores incansables de bloggers que lo habían dejado todo para hacer realidad sus sueños, ir a hacer la Vuelta al Mundo. Y finalmente nosotros también tomamos esta decisión! hacer la Vuelta al Mundo.

Estuvimos 372 días haciendo la Vuelta al Mundo, a través de Nepal, India, Tailandia, Laos, Camboya, Vietnam, Myanmar, Malasia, Filipinas, Hong Kong, China, Indonesia, Australia, Fiji, Nueva Zelanda, Perú, Bolivia, Uruguay, Argentina, Chile e Isla de Pascua. Esto fue a finales de 2011 y 2012 , a la vuelta de nuestro sueño seguimos planeando los siguientes viajes.  El Blog es nuestra mejor manera para compartir nuestras pasiones con todos vosotros , ya sean viajes, escapadas o excursiones, y daros nuestro punto de vista, intentamos también poner información útil para futuros viajeros, sobre alojamientos, transportes, presupuesto, enlaces a otras webs, etc. 

Los ESTEM DE VACANCES hemos viajado a más de 70 países, menos uno el resto los hemos conocido juntos, en mayor o menor medida hemos pisado todos los continentes, excepto la Antártida. Y esperamos poder continuar contándoos nuestras peripecias durante mucho tiempo.