La nostra Volta al Món

Encara no havíem grafiat en un mapa la nostra Volta al Món, i com estem preparant les xerrades del proper 27 i 28 de maig de 'Com organitzar un gran viatge' a Vic i Barcelona respectivament l'hem actualitzat. Fins ara teníem penjat el nostre viatge somiat que havíem penjat previ a fer la Volta al Món.


En total van ser 372 dies viatjant a través de Nepal, Índia, Tailàndia, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Malàisia, Filipines, Hong Kong, Xina, Indonèsia, Australià, Fiji, Nova Zelanda, Perú, Bolívia, Uruguai, Argentina, Xile i Illa de Pasqua.

Malgrat totes les improvisacions del viatge, i la quantitat de vols extres que vam agafar a Àsia, l'esquema del viatge va respectar bastant el viatge somiat. Bàsicament perquè vam viatjar amb un bitllet 'round de world' que ens deixava a Delhi a l'inici del viatge i disposàvem de 7 mesos per arribar a Bali (Indonèsia) per sortir del continent asiàtic. Després venia l'etapa més programada, els vols per travessar el Pacífic, i que els teníem dins el bitllet volta el món, que van ser: Bali (Indonèsia)-Sydney // Sydney-Fiji // Fiji-Auckland(NZ) // Auckland(NZ)-Lima(Perú), on vam descansar a les paradisíaques illes Fiji i vam fer un parell d'stopover a Sydney y Auckland. La última etapa del viage la teníem reservada al continent Sud-amèrica, entràvem per Lima i teníem 4 mesos per arribar a Santiago de Xile. I finalment, la culminació del nostre viatge somiat va poder ser, aquest va ser a l'Illa de Pasqua, convertint un somni en realitat.

No podem deixar de recomanar a tothom que no se'n penedirà de fer un gran viatge, que es llenci, que prengui la decisió de sortir a fer la Volta al Món, o com li vulguem dir, un gran viatge o un any sabàtic. I com diu la màxima: "l'únic impossible és allò que no s'intenta", si un s'ho proposa acaba assolint els seus objectius, i totes les opcions són bones, ja sigui amb moto o autostop, sol o amb família, mesos o anys, Àsia o Àfrica, però sobretot "somiar desperts" i en la nostra experiència tenir la sensació d'acariciar la felicitat.

També hem aprofitat al fer el mapa de la Volta al Món de posar-hi tots els enllaços de postos i vídeos que tenim del nostre viatge a cada lloc. Entra a fer-hi un cop d'ull, una forma fàcil de buscar les diferents entrades del gran viatge!


Pressupost Volta al Món: www.estemdevacances.com/p/pressupost.html