Sydney, la ciutat perfecta

Sydney és una ciutat que ens ha enamorat, molt agradable de visitar, nosaltres hi hem estat tres dies, suficients per visitar els punts més destacats, el famós edifici de l'òpera, el modern Darling Harbour, Circular Quay i l'originari barri The Rocks, pendre el sol al jardí botànic i passejar fins al Mrs Macquarie's Chair mentre el sol es pon, i contemplar l'skyline de la ciutat de nit tot creuant el Sydney Harbour Bridge.

el característic perfil de l'Opera House de Sydney amb un cel blau espatarrant

edificis del modern barri de Darling Harbour

l'originari barri de Sydney, The Rocks  

l'skyline des del Darling Harbour

No ens hem cansat de veure la icona d'aquesta ciutat, la Opera House, des del peu de la seva escalinata, des del pont, des del Mrs Macquarie's, des de l'aigua enfilats a un ferri ja fos de dia o de nit, i és que Sydney no seria el mateix sense l'empremta d'aquest edifici.

l'Opera House i el Sydney Harbour Bridge de nit


imatges de la posta de sol des del Mrs Macquarie's Chair

 per un record, instantània davant de l'Opera House

Austràlia és famós entre altres coses perquè els aussies són uns amants del surf i hem volgut anar a veure'ls en estat pur. La platja més famosa pels turistes és la Bondi, però nosaltres hem preferit arribar-nos a la Manly Beach també plena surfistes i de pas poder contemplar Sydney i la seva òpera des del Harbour enfilats als famosos ferris que surten de Circular Quay. La veritat és que el passeig amb ferri ha estat espectacular, hem pogut contemplar l'skyline de Sydney amb un cel blau impressionant i, de tornada al capvespre mentre s'encenien les llums de la ciutat... de postal!

els més petits amb prou feines poden aixecar la taula de surf

fantàstica posta de sol tornant de la Manly Beach

Ens ha encantat la quantitat de parcs que hi ha al centre d'aquesta ciutat, des del Belmore Park, Tumbalong Park, aquest amb wifi gratuït, el Hyde Park, i el Royal Botanic Garden. També hem visitat la State Library i el Parlmant de New South Wales, i així contemplar aquests edificis històrics.

 prenent el sol al Royal Botanic Garden

State Library de Sydney

No hem degustat cap marevella culinaria no fos cas tinguéssim de tornar cap a casa, perquè quan una cosa té fama de cara és per alguna cosa, aquí hem menjat a base d'hamburgueses del sr. Mc Donald's i pizzes Domino, per cert boníssimes a 5'90 $AUS, per compartir, i ens hem allotjat al Big Hostel al costat de l'estació Central per 20 €/pax amb esmorzar inclòs, pica, però per ser Sydney, tenint en compte la ubicació i que inclou l'esmorzar està molt bé!

Dins lo car que és Sydney hi ha el bus nº 555 que és gratuït i va de Circular Quay a la Central Station i també un parell de walk tours gratuïts, on voluntaris locals t'ensenyen els monuments més importants de la ciutat.

Sydney, una ciutat amb una gran qualitat vida

L'únic punt que creiem haver deixat per visitar és el Zoo de Taronga per poder veure koales i cangurs, però ens hem promès que més endavant tornarem per aquestes terres, per explorar aquest inmens país.

4 comentaris:

  1. Huola parella!!!

    ei, veu estar al mateix hostel que nosaltres!!! jajajaja...si,si a prop de tot però vaja patejadetes que cal fer eh? jajaja...el millor és la de pastisseries que et creues abans d'arrivar...no em perdonavem ni una!!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. uooolaaaaaa!!!
      Com va tot parella? ja us trobem a faltar!!
      Perquè no ens veniu a veure per Sud-Amèrica, bé, ja veiem que heu fet plans a Canàries!!!!

      A la tornada us esperen uns peus de porc a Arbúcies!!
      ;-)

      A disfrutar!!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  2. Curtet però intens el pas per Austràlia!! així ja teniu excusa per tornar-hi!!!
    què vagi molt bé per sud-amèrica!!
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres quina il·lusió saber de vosaltres!!!
      Si, intens i amb ganes de tornar-hi...

      Com va la panxa? epserem que tot vagi sobre el previst!!!
      Molts records als futurs pares!

      Txell i Xavi

      Elimina