Allotjaments a Indonèsia

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat, sense aigua calenta, amb wifi i esmorzar inclòs. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 6'50 i 9'00 euros en l'habitació doble, la majoria després de regatejar. Indonèsia és dels països on creiem que la relació qualitat-preu és molt bona i no recomanarem tots els allotjaments, però a la majoria d'ells repetiríem si hi tornéssim.
 
 
Probolinggo. Hotel Bromo Permai II, 75.000 rp, habitació doble amb bany a l'estil indonesi, rotllo safareig i gallega d'aigua ;-), sense wifi, amb un esmorzar senzill però correcte. Net i el personal és amable.
 
Ubud. Duana's Homestay, 100.000 rp, tot i que el preu oficial està a 150.000 rp. Molt net i nou. L'esmorzar del Duana's era increïble, amb fruita i uns jaffles de plàtan al temple del pati. Quan nosaltres hi vam ser no hi havia wifi, però just el dia que en marxàvem el van instal·lar. Només hi havia 2 habitacions, tot i que n'estaven arreglant un parell més, així que si us voleu assegurar una habitació és millor trucar-hi, aquest és el telèfon (0361) 970527. La Ayun, la mestressa, és molt simpàtica, al igual que el seu marit i els seus pares, i t'ajuden amb tot el que necessitis. Ens hi hem sentit molt a gust i se'ns dubte hi repetiríem. Recomanem!
 
Tulamben. Puri Madha, 90.000 rp, tot i que el preu oficial són 250.000. És un resort a primera línia de mar i està súper bé, amb piscina i tot, impressionant. Nosaltres vam aconseguir aquest bon preu perquè vam fer 2 immersions amb ells i perquè vam demanar una de les habitacions més bàsiques de tot, ara bé, les altres habitacions estan molt bé. La nostra habitació era molt i molt cutre, molt senzilla, i potser no recomanem la nostra habitació, però si l'allotjament.
 
Amed. C'est bon homestay, 100.000 rp, sense wifi, però és un hotel amb només 4 habitacions i és molt i molt nou i net. No està a peu de platja, està a peu de carretera, a 2 min amb moto del centre d'Amed. Hi tornaríem.
 
Nusa Lembongan. Segara Beach Inn, 100.000 rp, està just al costat del Linda's Bungalow. Increïble habitació-bungalow a primera línia de mar, la única pega és que no té ni wifi ni esmorzar inclòs, però cada matí ens donaven aigua calenta perquè ens féssim els nostres cafès instantanis i sempre van tenir un detall amb nosaltres, ja fos fruita o una pasteta. Molt net i nou.També disposen de poques habitacions, creiem que 4, així que també us deixem el telèfon per si us interessa, +6281 239 53396. Recomanem!
 
 
Durant el tour que vam fer a Bromo i l'Ijen Plateau vam estar en els següents allotjaments, ja inclosos en el tour.
 
Cemoro Lawang. Hotel Yoshi, 120.000 rp en temporada baixa i 150.000 en temporada alta, habitació doble amb bany compartit i aigua gelada (aquí ja es comença a notar el fred), sense wifi. Està situat a peu de carretera, abans d'arribar al mateix poble de Cemoro. Tenen habitacions de tot tipus, la primera que ens van donar era literalment un "antro", però vam demanar el canvi i la següent no estava gens malament.
 
Ijen. Arabia Homestay, d'aquest no n'hem arribat a saber el preu, l'hotel està molt bé, al costat d'unes plantacions de cafè.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada