Allotjaments a Filipines

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat amb aigua freda. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 3'50 i 11'00 euros l'habitació doble.
 
 
Port Barton. Ayette's Bamboo Cottage, 400 php, bungalow de bambú molt ben situat, gairebé a peu de platja, molt net, amb ventilador i mosquitera. Qualitat-preu, molt recomanable.
 
Sabang. Café Rooms & Cottage, 200 php, habitació rústica però molt xula i neta, amb ventilador i mosquitera. Vam dormir els dos en una habitació individual i bany compartit, doncs vam arribar-hi en plena setmana santa i estava tot ple.
 
El Nido. Strong Tower, 500 php, situat al centre, en el Rizal street, habitació neta i cafè gratis durant tot el dia. Molt bona opció en relació qualitat-preu pel que fa als allotjaments del Nido.
 
Coron. Escarez Pension Hotel, 500 php, allotjament cèntric, amagat al final d'un carreró, molt nou i molt net, i l'únic allotjament en tot Palawan en el que hem tingut wifi a l'habitació.
 
 
A la nostra segona estada a Filipines:
 
Donsol. Casa Bianca, 600 php (preu oficial és de 800 php), situat a la carretera entre el poble i el centre Buttanding. Al poble hi ha menys oferta, i des d'aquí amb 10min caminant arribes al Buttanding. Bungalow amb bany privat i wifi, normalet però a peu de platja. Dos gays són el personal que ho porta i són la mar de simpàtics, molt agradables.
 
Siquijor. Lorna's Place, "end of the world", 300 php, situat a la carretera de Lala-o, a 2 minuts caminant de San Juan. Habitació doble (tipus bungalow) amb bany privat i dret a cuina, sense wifi, però a 200 m pots disposar-ne. També hi ha habitacions amb cuina per una mica més. És una casa familiar amb només 4 habitacions, així que si voleu venir-hi intenteu reservar amb antel·lació, telèfon 0927-381-6377. Aquí ens vam sentir molt a gust, tant que vam allargar la nostra estada fins a 10 dies, unes mini vacances. La Lorna i el seu home són molt amables i et fan sentir com a casa. Es pot disposar de material per a snorkell gratuïtament, a més a més tenen una bangka que també està al servei de l'hoste i amb la que pots anar a pescar quan hi ha marea alta. És un allotjament bàsic però molt i molt recomanable. Recomanem!
 
Cebú. Jacinta Pension House, 567 php (preu oficial a 630 php), molt ben situat a prop de correus. Habitació doble amb bany privat i aigua calenta, net, molt correcte i amb wifi. Pel que és Cebú creiem que és un molt bon allotjament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada