End of the world

Després d'uns dies a Fiji tornem a connectar i actualitzar el blog!

Comencem!!! La gràcia del nostre viatge és que al no ser unes vacances de durada normal no et sap greu sacrificar coses si et trobes a gust a un lloc, i això ens ha passat amb la illa de Siquijor, a Filipines.

posta de sol des del Lorna's Place "End of the world" a Lala-o, San Juan, Siquijor

No és que tingui unes platges espectacularment paradisíaques, no ens enganyem, no les té, però el lloc, en conjunt, és ben especial. Ara mateix estem a una illa al mig del no res, hem trobat un allotjament a peu de platja, però quan diem a peu de platja, volem dir que obrim la porta de l'habitació, baixem un escaló i trepitgem aigua, podem fer servir la cuina dels amos, per tant ens podem cuinar naltros mateixos el menjar.... un lloc que no té massa de res, però ho té tot, fins i tot, "al loro", unes aranyes de tamany anormal!!!

la Paliton Beach, possiblement la millor platgeta de Siquijor...

aquests dies a Siquijor hem gaudit d'unes magnífiques postes de sol

O sigui que la nostra segona estada a Filipines ha estat una petita estada a Donsol, per intentar nedar amb el tauró ballena, buttanding com n'hi diuen els locals, intent fallit per partida doble, i una llarga i confortable estada a la illa de Siquijor.

Així estem, súper bé, però una mica cansats, perquè us feu una idea del que és el dia a dia a la illa si no anem a bussejar: aquest matí hem agafat la barca, una banketa que els amos també ens deixen, hem fet un xapusó, hem dinat un coco i un parell de mangos, a mitjar tarda tot bevent un ron amb cola hem jugat a escacs, ens hem dutxat i ara estem actualitzant el bloc!

... tot bevent un coco i fent una partideta d'escacs...

aquests dies a la illa de Siquijor també han servit per explorar-la a dalt d'una moto

la felicitat de la canalla jugant a la platja

I així és com ens despedim d'un dels millors països que sense tenir-ho previst hem trepitjat en aquest gran viatge, Filipines és sensacional i és d'aquells llocs que tot i repetir sempre hi descobreixes grans llocs i grans persones. A més a més, no podíem tenir millor despedida que compartint un sopar amb la Patricia i en Bruno del blog De Ilusión a Recuerdo, dos grans viatgers que tenen pendent fer la volta al món!! ;-)

float ice tea! mmm, la Junelen esmorzant, la Lorna i en Xavi intentant ratllar un coco, i sopant amb en Bruno i la Patricia

3 comentaris:

  1. Anònim5/7/12

    Bones!!!!!

    Quines ganes de trepitjar Filipines que ja tenim!!!! Amb el què expliqueu ens feu viatjar amb el temps jeje :) I una pregunta si no es molt personal....quants diners porteu gastats?? es per la nostre previsió....que ara estem amb fase d'eslavi. I el seguro de viatge amb quina companyia ho vàreu contractar? pq heu fet opció vols x lliure o around the world? al final he comneçat amb una pregunta i mi he abonat....jeje Un petunet dsd terres osonenques.
    Núria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núria,

      Filipines és preciós, per naltros ha estat la gran descoberta en aquest viatge... bé, hem descobert un munt de coses però com que a Filipines no ens havíem plantejat anar-hi abans de sortir de casa... potser ha estat això, quan més desconegut és el que trepitges molt millor!

      Que bé que estigueu en fase estalvi, això vol dir que ja teniu plans de viatge, ens n'alegrem un munt!

      Doncs de pressupost compteu entre uns 15-20€ pers/dia a Àsia (evidentment sempre es pot fer de més i de menys, però amb això feu de sobra). De fet, ja fa temps que ho volem fer, aviat afegirem una pestanya que seran les despeses de viatge per persona i dia a cada país, així que allà podreu veure-ho amb més detall.

      Pel que fa a l'assegurança nosaltres vam escollir la OCASO oro, la vam fer servir a Tailàndia i estem molt contents, a més és molt econòmica. També som federats a la FEEC, així que a Nepal anàvem suficientment coberts.

      I, tema vols, sí, naltros tenim el el bitllet de la volta al món, però amb les etapes per continents molt obertes, a Àsia hem tingut 7 mesos per moure'ns al nostre aire sense ni un vol planificat.

      Esperem haver estat d'ajuda!!!
      Si necessiteu res més ja sabeu!

      Molts records des de Nova Zelanda, en primícia et direm que demà ja marxem cap a Sud Amèrica!! ;-)

      Txell i Xavi

      Elimina
  2. Que bonic que es Filipines.
    Petonets guapetons!!!

    ResponElimina