Singapur, shopping center

Contents d'haver estat a Singapur, només hi hem passat dos dies i mig, avisats que era una ciutat moderna i cara, no teníem clar si visitar-la, sort que la combinació de vols per arribar a Indonèsia passava per allà, i alguna mare que ens animava tot dient: "ja que hi sou...", no sabem si per ganes de conèixer aquesta ciutat a través dels nostres ulls o per por que a la tornada ens agafessin ganes de tornar a marxar.

 l'edifici de Marina Bay amb la seva característica terrassa!!...

... i de nit tot s'il·lumina!!

Doncs sí, Singapur és una ciutat feta a mida dels homes de negoci estrangers amb traju i corbata, la capital del shopping, on el carrer de botiguetes, en aquesta ciutat resulta ser un seguit de grans centres comercials, cada un més gran i luxós que l'anterior, però aquesta ciutat també amaga altres racons com la Little India, el barri musulmà, Chinatown, i un passeig al voltant del riu. I sobretot poder menjar exquisidament per pocs diners i així després poder gastar-los amb aquells frappes mida XXL que ens agraden tan per fer passar la calor. A Singapur hem descobert el Laksa, un plat típic de Singapur i Malàisia.

Orchard Road, el shopping center de Singapur amb l'extravagant centre comercial ION

descobrint un plat boníssim, el Laksa!!

en ple centre financer el característic lleó de Singapur

Però si per alguna cosa és coneguda aquesta ciutat és per la terrassa amb piscina i palmeres que uneix els tres edificis de la Marina Bay, encara que ha donat voltes en més d'un powerpoint, més d'un no sabria ubicar-lo! També ens ha enamorat un bonic skyline i un futurista joc de llums que té lloc cada dia a les vuit a la Marina Bay, davant de la mirada del "famós" peix lleó.

i nosaltres a Marina Bay

per variar, una més de Marina Bay, amb el joc de llums que fan cada dia!!

Singapur, una bonica ciutat que ens ha agradat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada