Allotjaments a Fiji

Malgrat sigui considerat un destí de luxe, i per recent casats, hi ha lloc per a backpackers, ja que la majoria d'allotjaments disposen de dormitoris comunitaris. Els preus dels dormitoris estan sobre els 20€ i el plan meal, o sigui la pensió completa: esmorzar, dinar i sopar, que l'has de fer sí o sí, costa uns 35€/persona/dia.
 
 
Nacula Island. Blue Lagoon Beach Resort, un resort súper acollidor, amb un menjar boníssim, per nosaltres ha estat festa major cada dia, després de 8 mesos de vida backpacker, ens hem fotut les botes, literalment. El resort està molt ben cuidat. La platja del davant és increïble. Lo bo d'aquest resort, i molts d'altres, és que les villes de luxe valen NZD$589 i els dormitoris surten a NZD$30, és a dir, de 390 €/nit a 19 €/nit, però la diferència és només en l'allotjament. El dormitori, en aquest cas, és molt net i agradable, en grups de 8 llits individuals, la resta, el menjar i les activitats, són exactament les mateixes tant si estàs en una mega villa com en dormitori, així que el menjar està molt bé. Molt recomanable!
 
Nacula Island. Oarsman's Bay Lodge, a la mateixa illa que l'anterior, de fet estan de costat i naltros que no ho sabíem. És molt més tradicional que l'altre, amb el sentit que fins i tot els managers són locals, el resort no està en tan bones condicions com el Blue Lagoon, però no per això és desaconsellable, encara que el preu és exactament el mateix que el Blue Lagoon, i en quan a qualitat preu no s'assemblen absolutament en res. El menjar és bastant fluix, tipus menjar de colònies. Així que sense pensar-nos-ho dues vegades recomanaríem molt el Blue Lagoon en lloc de l'Oarsman's.
 
Nanuya Balavu Island. Mantaray Island Resort, un resort molt més gran que els anteriors citats i en el que ja es comença a notar una mica l'ambient de festa pel que es coneixen algunes illes fijianes. Allí al dormitori, la gent feia botellón i tan li fotia si l'altra gent tenia ganes de dormir o no... ells eren allà per sortir de festa. A banda d'això, el menjar era prou bo, més rotllo hamburgueses i pizzes, però en realitat estava força currat. Un lloc ideal per bussejar i fer snorkel amb mantes.
 
Waya Island. Octopus Resort, a l'alçada del Blue Lagoon, de fet és del mateix equip, així que també el recomanem. És un pèl més gran que el Blue Lagoon, té piscina, una pista de volei... i en general pot semblar una mica impersonal, però és acollidor igual, el menjar és boníssim i està súper ben cuidat. Recomanable!
 
Viti Levu Island. Smugglers Cove, a pocs minuts de la ciutat de Nadi, està prou bé per passar les nits intermitges abans d'anar a les illes, o abans de sortir del país. Té piscina, restaurant i està a peus de la platja més famosa de Nadi, a la Wailoaloa Beach.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada