Wreck dive in Coron, Busuanga

Aquesta ha estat la nostra parada per retrobar-nos amb el busseig després d'haver realitzat el curs de submarinisme a Koh Tao. Aquí hem baixat fins als 30 metres per poder gaudir del busseig a l'interior de dos dels deu vaixells que hi ha enfonsats de la IIª Guerra Mundial a la illa de Busuanga.

només arribar a Coron anem a buscar un centre de busseig per bussejar amb els vaixells de la IIª Guerra Mundial

Nosaltres hem escollit els més grans i fàcils per poder entrar al seu interior i així combinar, la història amb la fauna marina, i observar el contrast dels vaixells de guerra amb la pau que es respira sota l'aigua.

la nostra primera experiència amb els vaixells de la IIª Guerra Mundial

l'Olympia, ens va encantar!!! :-)

Hem tornat a veure els peixos pallasso, més coneguts com a Nemos, i hem pogut gaudir de nous peixos, com el peix lleó i el peix escorpí. Hem bussejat el Tangat i l'Olympia Maru, els dos ens han encantat, però especialment el segon amb uns coralls i anèmones espectaculars al lateral del buc.

emocianats per tornar a bussejar!!!

a la banka tot esperant entre busseig i busseig

Ens despedim de la illa de Palawan acompanyats d'una espectacular posta de sol i esperant amb candeletes tornar a posar els peus en aquest país tot just quan acabem la nostra ruta a la Xina.

ens acomiadem de Filipines amb els millors mangos i els millors rons amb cola!!! :-)

i com no, amb les millors postes de sol!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Espectacular! Ens esteu pintant Filipines d'una manera que vaja, toca incloure-la com a propera destinació fijo!!! un petonàs!

    ResponElimina
  2. jolin chicos, que guay!!!!!!!! ahora estais en las fiji no??? aiiii que envidiaaaa! jeje bessotessssss

    ResponElimina