Allotjaments a Xina


La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat amb aigua calenta i wifi. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 4'00 i 16'00 euros per dos persones, en ocasions en habitació doble i en habitació compartida en alguns casos, que ja especifiquem.
 
 
Yangshuo. Backstreet Youth Hostel, 55 ¥, al centre, habitació doble, bany privat i wifi a l'habitació. La nostra habitació molt humida però amb un personal molt amable, sobretot en Harry, i amb ell vam poder gaudir d'un gran partit Barça-Madrid, llàstima del resultat. Allotjament associat a la xarxa d'albergs de Xina.
 
Yuanyuang. Sunny Guest House, 30 ¥, per llit en habitació compartida. Allotjament una mica tritllat i situat a la població de Duoyishu, amb unes vistes a les terrasses d'arròs espectaculars, només per això ja val la pena venir-hi. No té wifi, com a tota la població.
 
Lijiang. Mama Naxi's Guesthouse, 72 ¥, una mica enrabassat de trobar, però preguntant es va a roma, habitació doble amb bany compartit.
 
Shangri-la. Tavern 47, 63 ¥, situat a prop de la plaça principal, habitació doble amb bany compartit. Decorat a la tibetana, amb estufa de llenya a la zona comuna i te gratis. Ens hi vam sentir molt a gust. Recomanem!
 
Daocheng. Mama Youth Hostel International, 54 ¥, al centre, habitació quadrúple amb bany compartit. Bastant fet caldo i fred. Sense wifi. Molt cutre. Eviteu-lo!
 
Litang. Potala Inn, 80 ¥, al centre, habitació doble amb bany compartit. Normalet i sense gaires luxes però la dona qui ho regenta és molt amable. Tenint en compte la poca i mala oferta, per economia backpacker, que hi ha a Litang, no està del tot malament. També tenen habitacions molt xules, però el preu ja és un altre.
 
Kangding. Dengpa Hostel, 63 ¥, al centre, al costat del riu en un carreró estret, habitació doble amb bany compartit. No brilla per la seva netedat però el personal és molt amable.
 
Chengdu. Mix Hostel Backpackers, 80 ¥, no està al centre però és molt fàcil d'arribar amb el metro, habitació doble amb bany compartit. Molt net i el personal és molt amable. És el típic allotjament de backpaperckers, amb molt de moviment i amb molta informació per a fer activitats. És un dels llocs més recomanables de Xina amb qui fer una sortida al Tibet. Recomanem!
 
Xi'an. Hantang Hostel,130 ¥, el preu inicial és de 160 ¥, però vam aconseguir una tarja dte. de 20 ¥ i un dte. de 5 ¥/pax amb el carnet internacional de la Xarxa d'Albergs. Molt cèntric i súper nou. Habitació doble amb bany privat. Vàrem arribar molt d'hora, al matí, i ens van deixar una habitació per dutxar-nos i dormir per esperar que la nostra habitació fos desocupada i poguéssim fer-hi el check-in. Per nosaltres és un hotelet de luxe, però ens va sortir molt bé de preu. Recomanem!
 
Pingyao. Harmony GuestHouse, 72 ¥, al carrer principal, dincs la ciutat emmurallada. Habitació tradicional Kang amb bany privat, molt nou i net. De fet tenen dos edificis, el més antic, que és on inicialment ens donaven l'habitació i està molt fet caldo, i un de nou al xamfrà del costat amb unes habitacions molt boniques i decorades tradicionalment. Després d'una mica de discussió vam aconseguir-ne una d'aquestes pel mateix preu. Recomanem!
 
Beijing. Sanlitun Youth Hostel, 50 ¥ per persona, apartat del centre però molt ben situat a prop de la parada de metro de Dong Si Shi Tiao, habitació compartida amb bany compartit. Molt correcte i net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada