10 Coses a fer a Miami!

Miami? I per què Miami? Què fa que aquesta ciutat de la costa americana atregui tantes personalitats del món de la moda, cantants, presentadors i del món de la faràndula? 

Us donarem els nostres motius que han fet que ens rendíssim als seus peus, ja que per contra del que ens havia dit molta gent, i del que nosaltres esperàvem, finalment Miami ens ha agradat molt. 

passejant pel barri de Wynwood a Miami
A priori no era una ciutat a la que volguéssim anar, però un dels resultats de poder fer la volta al món és haver conegut gent d’arreu. Les casualitats del moment van voler que coincidíssim més de cinc vegades amb una parella americana i amb la que vam poder gaudir d’una setmana plegats a la trepidant Hong Kong.

La nostra excusa per creuar l’Atlàntic no era més que poder-nos retrobar de nou i ho vam intentar diverses vegades, però…. una vegada més els preus dels vols fins a Miami no estaven fets per nosaltres…

Gràcies a Guía Low Cost (famosa web per trobar els xollos més xollos de la xarxa) vam trobar un vol a NY per només 150 €, i vam tenir la “sort” que la companyia fes overbooking i així és com vam poder volar a Miami gratis. Gratis? Doncs sí, gràcies al voucher de 600$ amb el que ens van obsequiar. Tots aquests van ser els components que van fer que els nostres somnis es tornessin a fer realitat, ens n’anàvem a Miami, a la estupenda Miami.


Infinitat de coses són les que ofereix aquesta bonica ciutat ubicada al sud est de Florida, entre Miami Beach i els voltants no hi ha temps per avorrir-s’hi. A més, Miami pot presumir de tenir un clima estiuenc tot l’any, malgrat les pluges torrencials que tot lloc del carib pateix, el clima convida a quedar-s’hi.

Com sabeu nosaltres vam fer servir Miami com a port d’entrada i sortida per anar a les Illes Bahames, una aventura que ja heu pogut seguir pel twitter. En total vam passar uns tres dies a la ciutat americana  i  creiem que els vam saber aprofitar al màxim, visitant el que per nosaltres en són els 10 imprescindibles:

1. L'ART DECO DISTRICT, intenteu imaginar la típica imatge que surt de Miami a una pel•lícula.... el carrer ple de boutiques-hotel davant la platja, restaurants i pubs plens de gom a gom amb un glamour exquisit, la teniu? doncs és l’Art Deco District, el carrer que surt a totes les pel•lícules que transcorren en aquesta ciutat.


2. La CALLE OCHO, no es pot marxar de Miami sense conèixer el que és el barri cubà per excel•lència, també coneguda com la Little Havana. No hem estat a Cuba, però passejar per la Calle Ocho i poder fer una partida de domino o escacs entre la població cubana de la zona tot fent un “cafecito”, al més pur estil “latino”, han fet que per uns moments  ens hi transportéssim. Hem degustat la cuina cubana al Restaurant Versailles, tota una institució a la ciutat,  el que recomanem moltíssim.


3. MIAMI BEACH, per descomptat, les platges són un altre atractiu per visitar Miami. És evident que no hi trobarem la típica platja caribenya, però Miami pot presumir de tenir una platja de sorra blanca llarguíssima, com la South Beach, d’aigua blau turquesa i on no fa falta tenir un bon llibre per llegir, perquè alçar la vista i veure l’anar i venir de gent ja és tot un espectacle.



4. El CLUBBING, la moguda nocturna a la ciutat és digne de pel•lícula, les noies es vesteixen amb els seus millors vestits, vestits que nosaltres ens posaríem per anar a una celebració, imprescindible una bona sabata de taló i un make-up per a la ocasió. La nostra intenció era sortir de clubbing la última nit, però el cansament va fer que ho canviéssim per unes cerveses al barri de Wynwood... amb un look més indie i alternatiu.

5. WYNWOOD, també conegut com l’Art District i és que moltes ciutats ja tenen un barri que podríem definir com al barri més alternatiu de la ciutat, el barri més Hipster de Miami, lloc de trobada d’artistes on hi fan de les seves, un barri ple de galeries d’art, grafits a per tot arreu, com un museu a l’aire lliure i on es pot trobar lo més modernillo del moment. Aquí ens hi vam perdre una tarda, degustant un bon cafè de la cadena de cafès Panther Coffee, de moment només n’hi ha dues a Miami i les recomanem plenament. A la nit vam sopar en una de les típiques food trucks, caravanes ambulants, que ofereixen menjar a l’americana. Són caravanes que mai estan al mateix lloc, així que s’hi t’interessa és tan fàcil com buscar per internet on es troba en el dia d’avui, en el nostre cas la MsCheezious. I vam acabar la jornada amb un tastet de cerveses a la fàbrica de la cervesa Wynwood Brewing Co. Més info sobre el Wynwood.


6. El BRUNCH, tampoc es pot marxar de la ciutat sense disfrutar d'un brunch, el que seria un esmorzar-dinar! ;-) I després d'un dia de platgeta, recomanem anar al restaurant Big Pink, ho deixaríem com a tip del viatge. Us imagineu un restaurant de peli? Doncs seria això, on degustar les millors hamburgueses de tamany XL. Us recomanem la Portobello.


7. SHOPPING, diuen que Miami és dels llocs dels Estats Units on val més la pena carregar la maleta. Es diu que comprar aquí és una ganga, que la roba té els preus rebentats... nosaltres no ho podem confirmar, però si que us podem dir que és la típica pregunta que segur que escoltareu si poseu els peus en aquesta ciutat de l’estat de Florida “ja heu fet shopping?”

8. Passejar pel LINCOLN Rd. MALL, seria el més semblant a passejar per les nostres rambles o Passeig de Gràcia, un centre comercial a l'aire lliure, una avinguda plena amb les botigues de roba més actuals, que a la nit es transforma en un dels carrers més concorreguts plens de restaurants i cafès. Sens dubte tota una experiència per gaudir de la frenètica vida nocturna que ofereix aquesta ciutat. Val la pena veure el nº 1111 de Lincoln Road, per admirar l'extravagant Parking, obra del despatx d'arquitectura Herzog, amb la seva estructura, els seus restaurants, botigues i les seves vistes, segurament un dels parkings més cars del món.

9. El DOWNTOWN, passejar pel centre històric de Miami, és una altra cosa que un no pot deixar de fer. Està clar que el downtown està ple de gratacels, i on es concentra el sector financer, com qualsevol ciutat americana, però està bé passar desapercebut enmig d’alts edificis que semblen no tenir fi. 

10. Una ESCAPADA! I per últim, Miami és el lloc ideal des d’on fer una escapada als Cayos de Florida o a les Bahames. Nosaltres ens hem quedat amb aquesta última opció, però això és una altra història i us l’expliquem en un altre post.

I per tots aquests motius i perquè hem tingut els millors amfitrions del món hem decidit que algun dia tornarem a Miami! ;-)

Thanks Mike & Poli!

2 comentaris:

  1. Vengan de nuevo cuando quieran y esperamos verlos pronto a su lado del Atlantico :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosotros os estamos esperando y ya tardáis!!!
      Éstos días, mientras relatábamos el último post sobre Bahamas, recordamos nuestro paso por Exumas y no podemos creer haber estado allí... qué momentazos nos ha regalado la vida del viajero!!
      Abrazo fuerte a todos y nos vemos en nada, en el Atlántico, claro ;)! Besito a Martin!

      Elimina