Myanmar, la ruta

RUTA DEL VIATGE I ITINERARI:

Mostra Myanmar en un mapa més gran sdfvga

- MYANMAR, 18 DIES EN RUTA -
r u t a   e s s e n c i a l

Un destí paradisíac del sud-est asiàtic controlat per un règim despòtic i grotesc que manté el país aïllat de la resta del món, però que enamora. Myanmar es a dia d'avui continua absent d'influència estrangera amb una gent extraordinària i uns meravellosos paisatges.

DIETARI DEL VIATGE:
12/03/2012. Bangkok/Tailàndia - Yangón
13/03/2012. Yangón
                    (Yangón - Mandalay, bus nocturn)
14/03/2012. Mandalay (Ubein Bridge, Mandalay Hill)
15/03/2012. Mandalay (Mingun, Sangain Hill)
16/03/2012. Mandalay - Bagan
17/03/2012. Bagan (Cycling Temples of Bagan)
18/03/2012. Bagan (Temples of Bagan)
19/03/2012. Bagan (Cycling Temples of Bagan)
20/03/2012. Bagan - Kalaw
21/03/2012. Trekking Kalaw to Inle Lake (3d/2n)
22/03/2012. Trekking Kalaw to Inle Lake (3d/2n)
23/03/2012. Trekking Kalaw to Inle Lake - Inle Lake
24/03/2012. Inle Lake
25/03/2012. Inle Lake (boat trip to Indein)
26/03/2012. Inle Lake (cycle trip)
27/03/2012. Inle Lake
                    (Inle Lake - Yangón, bus nocturn)
28/03/2012. Yangón (Shwedagon Pagoda)
29/03/2012. Yangón - Kuala Lumpur/Malàisia
 
<<<<<<<< TAILÀNDIA - MALÀISIA >>>>>>>>


ELS POSTS. I aquestes són les entrades que hem fet durant la nostra estada a Myanmar:
  • Les primeres impressions de Myanmar, només arribar percebem que aquest país és molt diferent a la resta dels països del sud-est asiàtic, però també amb moltes semblances. Arribem a un aeroport petit però modern, les polícies d'immigració ens reben amb la cara pintada de blanc i els homes es passegen amb faldilla... continua llegint.
  • El canvi de moneda, Myanmar és un país governat per un règim militar amb un fort boicot internacional, la qual cosa el manté aïllat del món, malgrat el silenci de la Xina i la Índia i els dòlars de Tailàndia per la compra del gas birmà. A Myanmar no hi ha possibilitat d'extreure diners en efectiu ja que no hi ha cap caixer o banc que acceptin targes....
  • Ubein Bridge i voltants de Mandalay, a Mandalay hi passem dos dies i creiem que suficients per veure el més important, dels voltants hem visitat el famós pont d'U Bein a Amarapura, el poblet de Mingun i hem pujat a la muntanya de Sagaing per contemplar uns quants centernars d'estupes. 
  • Els temples de Bagan, es diu que si es reunissin totes les catedrals medievals d'Europa a la illa de Manhattan i encara se n'afegissin unes quantes més, s'aconseguiria el fascinant paisatge que trobem als temples de Bagan, centenars i centenars de temples, ni més ni menys que 4.400.
  • De trekking per Myanmar, de Kalaw al llac Inle, nosaltres hem decidit fer el trekking de tres dies i dues nits, una nit l'hem passat a una població de la tribu dels Pao, en una homestay, i la segona nit ha estat en un monestir.
  • La vida al llac Inle, un llac envoltat de muntanyes habitades per diferents ètnies, que alguna d'elles hem vist al llarg del trekking, pobles flotants i on la vida gira al voltant de la pesca i els mercats que van canviant cada dia de poble. En fi, com viure al damunt d'un llac!

EL POST FINAL. Les nostres sensacions, reflexions, etc., sobre la nostra estada a Myanmar:
  • Myanmar, un país autèntic, sens dubte un país que recomanem per la seva autenticitat i a poder ser recomanem visitar-lo abans no s'hi produeixin massa canvis, és ben cert que els necessita, però possiblement, si som egoistes, li treurà l'encant i la innocència que avui dia encara s´hi pot trobar.
 
FOTOS, VÍDEOS, ALLOTJAMENTS I PRESSUPOST. Us deixem els següents enllaços d'interès:

7 comentaris:

  1. Myanmar és un país molt maco que sempre dona ganes de tornar. Actualment sembla que és un dels destins de moda, tanta gent hi va que es veu que no hi ha llits per tothom. Espero que quan s'estabilitzi, la gent no hagi canviat. Així ho desitjo, perquè hi vull tornar.

    Molt maques les fotos!

    Us enllaço des del nostre blog en català.

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Gràcies Lluís!
    Nosaltres en guardem un molt bon record i, de fet, podríem dir que és un dels nostres preferits al sud est asiàtic! i també esperem que les masses no l'espatllin. Tot i així creiem que el país avança a marxes forçades, així que difícilment res serà igual.
    Una abraçada i gràcies per seguir-nos.
    Txell i Xavi.

    ResponElimina
  3. Oh! Myanmar, un pais que ens va encantar... hi ha molt a veure... la gent encantadora. No m`importaría tornar quan obrin més zones al turisme.
    Estic tafanejant el vostre blog i m`agrada molt! Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! Moltes gràcies!
      Venint de una viatgera com tu! (www.elproximodestino.com)
      De la nostra volta al món Myanmar i Filipines sempre surten com els nostres preferits i 100% recomanables!!

      Et deixem que continuïs tafanejant!

      Una abraçada,
      Txell i Xavi

      Elimina
  4. Unes fotos molt boniques. He vist que heu fet una xerrada a Vic, enhorabona.
    Nosaltres estem per Borneo ara, en unes setmanes passem a Indonesia i d'alli a la part penisnular del sud est. Ja que vam.començar per Rússia al febrerab una mica de fred jejeje
    Salut
    Ares
    Fuet, Mate i Arros

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei nois!!! Disfruteu molt del vostre viatge per Àsia!!!
      Gaudiu dels orangutans de Borneo una meravella i si us arribeu a Papua de les seves platges paradisíaques i el fons marí de Raja Ampat!!!
      Bon viatge!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  5. Bones de nou,
    ara ja hem tornat i la visita a Myanmar va ser excepcional. Vam aconseguir acampar i això ens va permetre estavliar molt més del que pensàvem.

    ResponElimina