La nostra arribada de la volta al món!

I sí, per si algú no ho sabia, ja fa un mes i mig que vam arribar a terres catalanes, a casa. Ho fèiem amb un vol de Londres a Barcelona, el passat 16 de novembre, després de 6 dies a la capital anglesa. Esperàvem trobar-hi els pares, però també ens van venir a rebre el germà, tiets, cosins, fillola i amics que feia més de 372 dies que no vèiem!. :p
 
la rebuda a l'aeroport de Barcelona
 
I després de l'arribada, amb pancarta inclosa, tocava posar rumb a Arbúcies, la vila jardí del Montseny, per anar a sopar tots junts, i no podia ser de millor manera que anant a Can Sitra, carn a la brasa i all i oli,  un d'aquells llocs casolans els quals en algun moment del viatge havies pensat en ells. Al final vam acabar bufant espelmes amb els dies del nostre viatge. No es diuen els desitjos que un demana quan bufa les esplemes, però estem convençuts que ens l'endevinaríem! ;-) 
 
l'arribada amb pancarta inclosa i el pastís amb el dies del nostre viatge!
 
Lo bo del cas era que l'endemà repetiríem de Sitra, i és que els amics ens van fer un dinar de benvinguda, uns 50 de colla, entre petits i grans, vam acabar dinant, entre carn a la brasa i pa amb tomàquet, vi, flams, cafès i més! Vam poder explicar alguna que altra anècdota, les poques ganes de tornar que teníem, i sí, conèixer els més petitons que havíen nascut durant la nostra volta al món, l'Eudald i en Marçal, i veure com havien crescut la resta de petits!  

foto de l'arribada a l'aeroport amb els més petits!
 
Les setmanes següents continuarien plenes d'emocions, retrobaments amb els avis i visites a familiars, rialles amb els amics i la trobada de bloggers volta al món a Barcelona!

benvinguda al sopar de bloggers volta al món!!!!
 
I com que avui, sembla ser el dia oficial de calendari per fer un balanç de l'any que s'acaba, tanquem l'any 2012 amb la nostra arribada a l'aeroport, ara mateix, la millor experiència fins al moment!
 
Aquest any hem pogut viure i posar fi a 12 mesos de vivències i emocions intences al voltant del món, no és fàcil, però la sensació de llibertat que ens ha acompanyat al llarg d'aquest any és inexplicable. D'això us en parlarem al proper post, i  ja donarem per tancada la nostra aventura, una aventura que esperem que tingui una segona oportunitat, seguirem somiant!!!
 
US DESITGEM BON ANY 2013!!!

5 comentaris:

  1. Anònim31/12/12

    Molt bon any parelleta!! Molt maca i emotiva la tornada a l'aeroport amb la family :) petonet!
    Miriam

    ResponElimina
  2. Felicidades pareja...que el 2013 sea tan bonito o mas del 2012...que dejò el liston bien alto eh! un abrazoooo

    ResponElimina
  3. Anònim31/12/12

    que maco aquest penúltim post del blog... :)

    Marta cubanita

    ResponElimina
  4. MOLT BON ANY COMPANYS VIATGERS!!

    ResponElimina
  5. Anònim4/1/13

    Hola! Moltes felicitats pel vostre blog! L'hem anat seguint durant els 7mesos que portem de viatge i molt segurament ens l'anirem mirant! se us veu super contents a les fotos! per quan la segona volta? Salut! Roger i Cori

    ResponElimina