Marxem cap al Pròxim Orient!!!

Si... la pols de les motxilles ja és fora, ara falta omplir-les, però el temps apreta, demà marxem!

Una nova aventura comença i aquesta vegada cap al Pròxim Orient. Si tot va bé farem un combinat Emirats Àrabs i Oman. Hem d'agrair Skyskanner i Atlantis the Palm per haver-ho fet possible, per qui s'ho vagi perdre li deixem l'enllaç de la sorpresa del 7 de novembre del 2014.


D'aquesta estada i dels nostres plans inicials us podem dir que dissabte Dubai ens donarà la benvinguda i després de tota la burocràcia aeroportuària intentarem gaudir al màxim d'aquesta ciutat on tot sobrepassa els seus límits. Dels Emirats Àrabs també en volem conèixer Abu Dhabi i un dels dies el dedicarem única i exclusivament a explorar l'hotel Atlantis the Palm, aquest serà el plat fort del viatge. Passarem una nit a la Underwater Suite de l'hotel de la Palmera, d'aquelles coses que farem un cop a la vida i mai més... i aquí sí que us podem dir que serà un mai més.


Després de passar tres nits de somni al glamurós Atlantis, esperem no haver-nos acostumat al luxe, recuperarem la motxilla, no podíem desaprofitar aquesta magnífica oportunitat per allargar l'estada i conèixer un nou racó de món. Així que pel nostre compte posarem rumb al Sultanat d'Oman amb un road trip de 5 dies, que d'entrada ja us podem dir que se'ns faran curts. 

La ruta passarà per Nizwa, on volem veure de primera mà les restes del fort de Bahla, les ruïnes d'una immensa fortalesa que avui dia són també Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Passarem una nit al desert del Wahiba Sands, on esperem que les estrelles siguin la llum d'una nit màgica en una haima, també esperem ser testimonis d'una de les migracions més grans de tortugues marines de la zona. Ras al-Jinz és el lloc escollit per nosaltres i és on anualment milers de tortugues marines migren del Golf Pèrsic, el Mar Roig i Somàlia per pondre els seus ous a les costes del Sultanat (creuarem els dits perquè no és la millor època). La última parada d'aquest road trip serà la capital, Muscat, per perdre'ns pel seu concorregut souq, i ho farem resseguint la costa i coneixent poblets pescadors com Sur o Bimmah, això sí, de parades esperem que n'hi hagi moltes durant les excursions en cotxe, Oman és terra d'oasis i tenim moltes ganes de poder-nos remullar a les tranquil.les aigües d'algun dels seus wadis.




Tot això i més, com sempre, ja sabeu que ho podreu seguir a través de les xarxes, i si encara no n'ets seguidor et convidem a que te'n facis, ens trobaràs sempre sota el nom @estemdevacances i aquest cop podràs seguir-nos amb el hashtag #RoadTripArabia. Cert és que últimament us tenim una mica abandonats, a veure si aquesta nova aventura serveix per carregar les bateries al blog! 

See you on the road travelers!!

6 comentaris:

  1. Aquest viatge és un caramel!!! Que et toqui una estada en un hotel com aquest només passa una vegada a la vida (si tens sort)!!! Que ho gaudiu molt parella, ens expliqueu a la tornada! Abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Enric i Cèlia!
      Ja hem tornat i podem dir que ha estat una passada!
      Hem penjat algunes fotos de la Suite Underwater al facebook i al twitter... de totes formes ja us ho explicarem a través del blog!
      Vosaltres ara mateix esteu de camí a Filipines, per tant, que tingueu molt bon viatge!!!
      Molts records,
      Txell i Xavi

      Elimina
  2. Ostres parella quina pinta té la ruta per Oman!!!! això ens ho heu d'explicar al blog si o si!!
    Una abraçada jeques! jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi tant! Ha sigut curt, però vuit dies que han donat molt de si!!!
      Al final han estat 3 dies als Emirats Àrabs i 5 dies a Oman... Mentre que EAU són un estrès i un excés en tots els sentits, Oman és tot el contrari, malgrat estan construint moltes infraestructures, el país és molt tranquil i agradable. Oman es mou a un altre ritme i ens ha encantat, i la seva gent l'hem trobat molt agradable, fins hi tot als souqs!
      Us el recomanem!!!

      (cal dir que hi ha poc allotjament i és car, però el menjar i les activitats són molt barates, i no disposen practicament de transport públic, cosa que obliga pràcticament a llogar un cotxe!)
      Però tot això ja us ho explicarem al blog!!!

      Una forta abraçada,
      Txell i Xavi

      Elimina
  3. Segur que han estat vuit dies molt intensos. Bon reportatge, com tots el que feu.

    ResponElimina
  4. Anònim21/11/22

    If you need some help, I suggest you open an account at Jackpot City because you receive a lot as} $1,600 in free cash to practice roulette online and spin the roulette wheel risk-free. There have the ability to|you probably can} practice roulette online and discover ways to|learn to} play your video games. Those are signs that issues might get heated anytime the roulette wheel presents 1xbet unfavourable outcomes.

    ResponElimina