Altre cop? Doncs sí, marxem a Suècia

Diem això doncs perquè aquesta serà la nostra 4ª vegada que viatjarem a Suècia, ja vam trepitjar terres sueques al 2007, 2011 i 2013, i és que tenir-hi uns amics és l'excusa ideal per viatjar! 


Nosaltres hi tornem, i esperem que no sigui la última vegada. Suècia, especialment Estocolm és un lloc ideal per una escapada, i ara que s'acosta l'1 maig és un lloc ideal per veure com comença a florir la primavera i el Cherry Blossom al Kungsträdgården! Ja podeu començar a buscar opcions per fer una escapada i gaudir de la primavera lluny de casa!

Aquí uns jovenets 'estem de vacances' ;-) 

El que té molta gràcia és veure els posts de Suècia del blog, on es veu la nostra evolució (l'edat) i la del mateix blog... tots tenim uns inicis!

No cal dir que Suècia és sinònim de natura i creativitat, i és que Suècia és mundialment coneguda pel seu disseny, potser us sonaran les marques Ikea o H&M? ;), però n'hi ha moltes més... o potser no escoltes música amb Spotify?, també és sueca.

I si t'agrada el disseny i la creativitat has de passar per la zona de SoFo, al barri de Söderlmam a Estocolm, i és que Söderlmam s'ha convertit en el barri de moda de la ciutat. Alternatiu, desinhibit i obert, el que va començar essent un barri obrer s'ha convertit en els últims anys en el centre avantguardista de la ciutat, de mans dels artistes, joves dissenyadors i bohemis que han omplenat els seus carrers amb bonics cafès i botigues de moda i disseny.

localitzacions de la saga 'Millenium'

I si tens ganes de conèixer d'una forma diferent aquesta ciutat també ho pots fer a través de la Ruta de Millennium, la trilogia de l'autor suec Stieg Larsson, nosaltres l'hem llegit i ens ha cridat l'atenció que existís una guia amb les localitzacions de la trilogia, una forma diferent de veure una ciutat! Aquesta vegada ho mirarem a través dels ulls de la Salander i d'en Mikael Blomkvist, podrem conèixer la casa d'en Mikael Blomkvist, la redacció de la revista Millennium, el 7-Eleven on Lisbeth Salander compra Billys Pan Pizza o els bars que freqüenten els protagonistes de la saga.
 
A continuació, la nostra evolució a través dels viatges a Suècia:

* 2007: Ens n'anem a Suècia!!!, possiblement un dels primers postos del nostre blog... lol
En aquesta primera ocasió vam aprofitar per conèixer la ciutat d'Estocolm amb uns amics, l'Alícia i l'Albert!

2007

* 2011: Setmana Santa a Suècia, la primera vegada havíem conegut Estocolm i aquesta segona vegada vam fer base a Västeras per conèixer altres ciutats com Uppsala, Arboga, Örebro, entre d'altres indrets, i en especial recordem el dia de picnic al castell Strömsholms i també la visita a les tombes de víkings d'Anundshög.

2011

* 2013: 4 dies a Suècia, viatjant a Vaxholm i molt més! En aquesta ocasió vam aprofitar per fer una escapada per l'arxipèlag d'Estocolm i retrobar-nos amb les ciutats d'Estocolm i el glaçat llac Malären a Västeras.

2013

I aquest cop no podíem deixar perdre uns bitllets barats per arribar-nos de nou a Suècia, uns 70€ anada/tornada, tenint en compte que hi ha 3 hores i mitja de vol, és realment barat. Si tens sort i no tens problemes en escollir dates pots arribar a trobar vols per 50€! I un cop allà, com qualsevol ciutat europea, et faràs el teu pressupost segons les teves possibilitats, ja que pot ser un viatge realment car o també el pots abaratir vigilant amb el menjar i sobretot evitant els pubs! ;)


A veure si els astres s'alineen i la pròxima vegada ens animem a visitar Suècia a l'hivern per poder veure les aurores boreals des del nord de Suècia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada