Central Park i Harlem

Ens despertem el dia de Nadal a Nova York!

I què millor per començar a explorar la ciutat que endinsar-nos a Central Park. Ens va fer un dia fantàstic, la qual cosa ens va permetre gaudir al màxim del dia a l’aire lliure sense necessitat de buscar un lloc on resguardar-nos del fred o aixoplugar-nos de la pluja.


A Strawberry Fields, de Central Park, hi vam poder veure el memorial de la mort de John Lennon.
















Vam aprofitar per arribar-nos fins a Harlem i així poder veure una missa africana, vam entrar per casualitat a la Presbyterian Church of Ghana. Per tant, no vam assistir a la típica missa de Gospel preparada pels turistes, però va ser una experiència molt xula ja que nosaltres érem els únics visitants, i ens van tractar molt bé!. Vam ser molts afortunats. perquè després de perdre’ns pels seus carrers, gairebé idèntics, ens vam colar en una celebració de diumenge. Va ser increïble. Ho viuen de tal manera que semblen posseïts, per la manera com cantaven, com s’expressaven, etc.

El barri de Harlem està situat a la part nord de Manhattan, un cop passat Central Park. Harlem és el districte on hi ha afincats la majoria dels afroamericans de Nova York i allí és on es pot disfrutar d’espectacles de jazz a diari i igualment de misses góspel.

Aquí us en deixem algunes fotos.



També us deixem un enllaç amb un vídeo, així veureu com celebren les misses a la Presbyterian Church.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada