De botigues per Nova York

Encara no hem parlat de les botigues a Nova York....

Les botigues de la 5a avinguda són diferents, no tenen res a veure a les que tenim a Passeig de Gràcia. Els Novaiorquins si no fan les botigues de dues plantes ja no les fan, en altres viatges haurem vist que ja no és només una qüestió del novaiorquins perquè aquest estil és general a tots els Estats Units. Si a més a més hi poden posar escales mecàniques al seu interior molt millor. Hi ha botigues realment dignes de ser vistes. A més, al ser Nadal està tot exageradament decorat.

Precisament n’hi ha una, la qual no recordem el nom, on s’hi formen unes aglomeracions notables a fora als aparadors i és que els muntants són increïbles. Una altra de destacable és l’Abercrombie&Fitch, amb tots els aparadors tapats i una cua quilomètrica, pica la curiositat de saber què s’hi amaga al seu interior i t’entren unes ganes terribles d’entrar-hi i, sense voler-ho, acabes immers en aquesta cua de curiosos. Més que una botiga sembla una discoteca. Els venedors van vestits prou sobrats de roba, semblen sortits d’una classe de culturisme i ballen al ritme de la música, per cert, a un volum considerable. La llum de l’interior és bastant tènue i la seva estratètiga de màrqueting per vendre’t els seus productes és l’aire seductor dels qui hi treballen.

Fins i tot, però aquesta ja està a Times Square, hi ha una botiga dedicada en exclusiva als M&M’s i aquesta, si no ens equivoquem, ja és de 3 plantes, ara, és tremenda. No us la podeu perdre si hi aneu. Tot plegat, un capitalisme força desmesurat i com veieu la 5a avinguda necessita temps per ser explorada.

fotos 5a avinguda
Una altra zona a explorar és el Soho - Noho - Nolita, tot són carrerons plens de botigues. Aquí vam veure que anar de compres a Nova York per allò d’aprofitar-se dels bon preus, deuria ser un tòpic, perquè els preus, tot i ser rebaixats, eren idèntics als d’aquí o fins i tot més cars!

foto zona soho

El Columbus Circle, una altra atracció de la ciutat, el nom el rep en honor a Cristòfor Colon, per això n’hi ha una estàtua al mig de la plaça. Just a Columbus Circle hi ha el Time Warner Center, una obra arquitectònica, espai de culte i lleure al mig de la ciutat: llocs on menjar, botigues, etc. també hi ha un hotel de 5*, l’hotel Mandarin Oriental, hi ha pubs de jazz i molt més.

I, tenint en compte, que calor a fora no fa, qualsevol excusa és bona per entrar a algun lloc i resguardar-se del fred. Així és que ens vam passar gairebé una tarda passejant per Time Wanner Center, des d’on es tenen unes vistes del Central Park molt bones.




Vista a la plaça Columbus Circle des de l'interior del Time Warner Center.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada