Més Queenstown i entrada a Fiordland

Avui quan ens hem despertat hem estat a punt de tornar-nos a tirar, però hem decidit canviar d’activitat i hem provat amb el jetboating, concretament amb el famós Shotover Jet, el qual durant 30 minuts passa pels rocosos canyons del riu Shotover. És considerat un dels més exitants pel fet de fer girs de 360º al mig del canyó i, bàsicament, perquè és la única companyia de jetboating autoritzada per practicar tal activitat dins els canyons del riu Shotover. Ha estat molt xulo, però en absolut res comparable amb el salt d’ahir. De totes formes ho recomanem, ara, si algú s’hi decideix que s’abrigui fort, amb les velocitats que s’agafa ... fot un fred que pela... però fred de veritat!!!


Un cop hem acabat l’activitat hem fet camí cap a Te Anau, destí bàsic de Fiorland per visitar els fiords de la zona. El més famós i visitat, i també el més assequible, econòmicament parlant, és el Milford Sound. Portem tota la setmana fotent un seguiment exhaustiu del temps de la zona i la carretera d’accés al fiord està tallada per la neu i les esllavissades que aquesta ha ocasionat. Massa bé anàvem, que hem pogut fer TOT el que volíem i el temps ens ha respectat bastant, no ens podem queixar... per tant, era d’esperar que alguna cosa no aniria bé i ens hem hagut de despedir del Milford amb el cor petit, però hem decidit conèixer el Doubtful Sound, del qual diuen que és millor i més gran que el Milford. Aquests fiords no són tant massificats turísticament, però són més cars de visitar. El perquè és senzill. És totalment impossible accedir-hi pel teu compte. Per arribar-hi s’ha de creuar un llac, el qual hi ha companyies que s’hi dediquen. Després del llac hi ha un tram de carretera, d’uns 20km, que fas amb unes companyies de busos, i finalment arribes al fiord on agafes un creuer per navegar-hi durant 3 hores. El post de demà, serà dedicat a aquests fiords!!



Com que ens quedava l’espina del Milford hem agafat la Kiwera i ens n’hem anat a fer un tram de carretera, fins on ens ha estat possible. Una carretera espectacular, uns paisatges increïbles i difícils de poder mostrar amb fotografies.... guapíssima.

Apa, per vosaltres va aquesta bola de neu!!!


1 comentari:

  1. Anònim24/4/11

    Amigos viajeros. Por estas casualidades que tiene este mundo cibernauta, he encontrado vuestra página y desde que la he visto, estoy devorándola.
    Además, he visto que tenéis alguna foto que aunan 2 de mis grandes pasiones: viajar y saltar.

    Os dejo el enlace de un grupo que hemos creado unos cuantos chiflaos, que nos dedicamos a saltar por el mundo. Si os gusta, uniros a él, y dedicarnos alguna fotillo.

    (http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/group.php?gid=128102843879820)

    Un saludo,

    Isra Mediero

    ResponElimina