La Volta al Món en 365 dies

Després de molt de temps de donar-hi voltes, al final ens hem decidit a agafar-nos un any sabàtic per poder realitzar el nostre somni, poder viatjar al voltant del món durant un any. Aquí pengem la previsió del nostre futur viatge que iniciarem el proper mes de novembre i tenim previst que duri un any.


Començarem pel Nepal i l'Índia i després farem camí cap al sud-est asiàtic per conèixer-ne bona part, volarem a la Xina, farem un descans a les illes Fiji i d'allà ja saltarem a Amèrica del Sud, i si tot va bé, acabarem el nostre viatge a la illa de Pasqua.

Per sort, el món és molt gran, i ens ha costat molt decidir quins països visitarem, a priori un any és molt de temps però a la realitat hem hagut d'esforçar-nos per quadrar els països a visitar, les seves bones èpoques per visitar-los i el pressupost.

Així que ens tiraven molt els continents que encara no havíem visitat, com Amèrica del Sud i Àsia, i són bàsicament aquest els dos continents que visitarem. Un altre punt que ens ha costat és quadrar els climes, així que al final esperem haver-la encertat, ja que el principi volíem iniciar el viatge al revés i al gener. Però al final la comencem per Àsia i al Novembre. Hem intentat fer una ruta al màxim d'ajustada possible per coincidir en bones èpoques a cada lloc escollit i  evitant l'època monsònica. És per això que d'Oceania ens dedicarem, gairebé, exclusivament a les illes del Pacífic, les illes Fiji, i farem escales a Sydney i Auckland, deixarem per una altra ocasió Austràlia i Nova Zelanda ja ho coneixem. La tornada tenim previst realitzar-la des de Santiago de Xile i si la butxaca encara ens ho permet mirarem d'acabar el nostre viatge a la Illa de Pasqua.

El dia 11 de novembre d'aquest any comença la nostra aventura, així doncs podreu seguir-nos a través d'aquest bloc que esperem que sigui del vostre agrat.

13 comentaris:

  1. Albert, Berta i Susanna9/9/11

    Seguirem a diari la vostra aventura/somni pel món!!! Molta sort!!!

    ResponElimina
  2. Ei!! Moltes gràcies guapos!!!
    Abans de marxar ja us passarem a veure!!!
    Quan tornem la Berta estarà gegant!!!
    PD: Ens vam equivocar en el títol, el 2012 és anys de traspàs!!! Són 366 dies!!! ;-)

    ResponElimina
  3. Nanus, som la Montse i l'Anina....ara som a Kuala Lumpur i ens dieu que heu comprat el bitllet amb el Jarvis. A nosaltres ens acaben de cannviar algunes dates...sense cost...és molt eficient.

    Nanus....disfruteu molt!!! no prepareu gaires coses i la motxilla amb lo mínim...que hi ha de tot pel món. Ahhh Txell...ens anem comunicant. Posem el vostre blog amb el nostre, ok??? petons.

    ResponElimina
  4. Com xalareu... us seguirem per aquesta web.
    Josep B.

    ResponElimina
  5. olé!!!! ANTES todo muchas gracias por el comentario a nuestro post..que por cierto ya está actualizado ;-).. y luego..pues habrá que quedar por asia a tomar una cervecita o un coconut no?? jeje un abrazo! Lety&Rober

    ResponElimina
  6. Xavi i Txell,
    som en Cèsar i l'Anna, de sentintelmon. Moltíssimes felicitats per la decisió i endavant amb l'aventura. Per qualsevol cosa ja sabeu on som...i qui sap si els nostres camins es creuarant!
    Bon viatge!

    ResponElimina
  7. Hola parella,
    sóm en Jordi i la Tamara i aquest dimecres( 12-10-11) comença la nostre aventura. Nosaltres comencem per l'altre cantó, així que potser ens creuem.
    També tenim un blog "el mundo a sorbitos" i vosaltre ja formeu part d'ell.
    Bon viatge!!!

    ResponElimina
  8. Joder... Aquesta presentació és impressionant...
    En serio. M'ha encantat! I la musiqueta, és que és per posar-se a plorar, per l'amor de Déu!

    Sincerament no em veig preparat per seguir el vostre viatge, així que disculpeu si no hi comento gaire.

    Molts ànims i molta molta molta felicitat!
    un abrasu ben gros,
    Marc
    www.clubdeviatges.com

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats!! quan la decisió ja està presa i la ruta traçada, només queda gaudir-ne al màxim!! a veure si coincidim per allà baix :)

    Abraçada!

    ResponElimina
  10. Uuauuu quanta gent amb el mateix somni!! a nosaltres encara ens queda una mica i per això us podrem seguir el blog i anar fent boca...

    Nosaltres comencem el dia 1 de juliol!!

    Molta sort i passeu-ho molt bé!!!!!

    ResponElimina
  11. Ben fet, bona decisió!
    Molta sort i endavant!!!

    www.lavoltaalmon.cat

    ResponElimina
  12. Anònim24/10/11

    Molta sort bonics!!!!! A gaudir al màxim màxim màxim! Us ho mereixeu moltíssim. Quina enveja!

    Mireia
    www.clubdeviatges.com

    ResponElimina
  13. Uauuu quina passada, a gaudir i us seguiré per les xarxes socials!!

    ResponElimina