Companys de camí

Allò que diuen que mai es viatja sol si un no vol és del tot cert i és que hem compartit grans moments d'aquest trekking amb gent molt maca. Amb la majoria d'ells ja vam coincidir en el bus de trajecte a Besisahar i amb la resta ens hem trobat pel camí, però amb tots ells hem pogut compartir anècdotes, cansaments i tertúlies a la vora del foc.

en Patrick, la Txell i en Miguel a Tal 

La volta als Annapurnes la vam iniciar amb en Patrick de Luxemburg, en Jostein de Noruega i en Miguel de Logronyo, en Jostein ja porta uns 5 mesos viatjant i en Miguel d'aquí poc farà un any que està viatjant. Amb tots ells vam trobar-nos en el bus d'arribada a Besisahar i hem anat coincidint en diferents etapes del trekking.

 amb la Machusan i en Jostein menjant yak al guest house Bob Marley de Muktinath 

La nostra trobada amb la Machusan va ser a Upper Pisang, al Guest House Himalaya, ubicat just a sota el temple budista, juntament amb una parella eslovaca que també vam retrobar més endavant i que també s'han agafat uns mesos sabàtics per viatjar, abans de començar una nova vida a Suïssa.

al Thorung La Pass, amb la Masuchan de Xina

amb en Michael i la Paula de Miami i la Hadash i en Youff  d'Israel a l'estació de Ghasa esperant el bus

Amb en Michael i la Paula, una parella d'americans, i la Hadash i en Youff, una parella israelita, vam coincidir a les dues etapes de tornada a Pokhara, va ser entretingut arribar-hi, entre averies del bus, busos fets a tamany nepalí, on no et caben les cames ni volent-ho, al igual que els jeeps per a 12 persones, el venedor "estafador"de l'estació de Ghasa i un munt d'històries que van fer més divertida la tornada i tot plegat va provocar que haguéssim de fer nit a Ghasa. Per cert, amb en Michael i la Paula, els que també tenen un blog i que tot just acaben de començar el seu mig any sabàtic per recórrer món, vam quedar per anar a sopar a l'Steak House de Pokhara, un bon regal per haver acabat el trekking de bona manera.

sopant al famós Steak House de Pokhara

Molta sort a tots!! i esperem poder-nos retrobar ben aviat!!

9 comentaris:

  1. Anònim28/11/11

    Quina gent mes trempada que esteu coneixent!!

    ResponElimina
  2. Ostres quins plats de carn que us futeu. Salut !!!

    ResponElimina
  3. Anònim28/11/11

    Molt guapo blog!!!!
    podem seguir els vostres passos i sabem que esteu bé.
    petons!!

    ResponElimina
  4. Anònim28/11/11

    Unes fotos genials! UN DEU!
    Àlex i Elisabet

    ResponElimina
  5. Estic al despatx recargolant-me d'enveja...con dos palabras: im- prezionante!!!!

    petons des de la pàtria mare!

    ResponElimina
  6. Anònim29/11/11

    Això acaba de començar...i ja no tinc paraules!
    No feu mal i continueu disfrutant.
    Petons molt forts.

    Mireia

    ResponElimina
  7. Serratore et vas menjar tot això? però si aquí hi ha mitja vedella!
    Bon profit i molta salut amics!

    ResponElimina
  8. Espectacular el New Everest Steak House!!! Mare meva, quins filets!!!

    ResponElimina
  9. Bones Tetus!!! Ja m'hagués agradat menjar-m'ho tot, però és missió impossible, m'ho vaig partir amb en Michael... Esperant haver de demanar un altre plat per si quedàvem amb gana!!! Però, vam quedar tips!!! Els plats de carn al New Everest Steak House són impressionants!!! Per la resta a l'Asia Tea House, el petit restaurant d'en Shiva... ho expliquem en el següent post....

    ResponElimina