Tailàndia, anem a la platgeta!!!

Arribem a Tailàndia el dia 1 de gener i així és com nosaltres comencem el nou any.

el barri de chinatown a Bangkok

Ens instal·lem a Bangkok durant 3 dies, abans d'anar cap a les illes del sud, i tenim temps de visitar uns pocs temples i fer una sortida a Damnoen Saduak, per recórrer el mercat flotant, el qual ens ha semblat molt i molt turístic. Però el que hi hem fet a la capital Tailandesa ho deixarem pel post específic de Bangkok, ja que ara som a les illes de la costa d'Andaman i és el que us volem explicar.

dona preparant menjar sobre una barca al mercat de Damnoen Saduak

Volíem anar directes a Koh Phi Phi però ens van recomanar fer primer Koh Lanta, per ser molt més tranquil·la i més econòmica, tenint en compte que el nostre pressupost és bastant auster i típic d'un motxil·ler, i podem dir que ha estat un gran encert. Així que després de 17 hores entre busos i ferry arribem a Koh Lanta. Hem pres aquesta illa com a camp base per visitar les illes del voltant, que formen part de la costa d'Andaman i que us anirem explicant als següents posts.

Klong Khong Beach, una de les solitàries platges de Koh Lanta

Per cert, sabem que feia molts dies que estàvem sense actualitzacions, ens haureu de disculpar, esperem ser més constants, però és que estem de vacances ;-)!!

Estem acabant de fer la selecció de fotos de la Índia per poder publicar el post de les notres impressions en aquest país, en breu el penjarem.

1 comentari:

  1. hola pareja!! cuanto os quedais por alli? ..el proximo destino? :-)

    ResponElimina