Port Barton, arribats al paradís!

Després de passar hores entre aeroports, embarcar i desembarcar motxilles, enlairar-nos amb una avioneta d'hèlices, d'aquelles que quan les veus penses que és impossible arribar gaire lluny, i pesar-nos al igual que al nostre equipatge abans d'embarcar, després de tot això, per fi posem els peus en aquest nou país, Filipines!!!

una de les avionetes en qüestió, no apte per persones amb problemes cardíacs, baix cost a la filipina!!

Un cop arribats a Puerto Princesa, un aeroport d'estar per casa ens dóna la benvinguda, i un cop fora ens afanyem per arribar ben ràpid a la terminal de San José per poder agafar un jeepney que ens porti a Port Barton, primer destí en la nostra aventura filipina.

els jeepneys, els típics transports filipins amb frontal de camió que carreguen fins als topes, això si, decorats de tots colors!!! de gran potència, i sort en vam tenir per arribar a Port Barton amb la carretera mig enfangada!!!

Allà ens hi esperaven els nostres amics, en Raúl i l'Eva, amics bloggers de qui vam escoltar uns quants consells abans de marxar de casa, que de gust ens venia, després de 4 mesos i mig, retrobar-nos amb cares conegudes.

en Raúl i l'Eva que després de fer la seva volta al món i quedar enamorats de Filipines, han decidit tornar-hi per conèixer més coses d'aquest extraordinari país!!!

Amb ells hem explorat els volants de Port Barton enfilats a una banka, la barca tradicional filipina. Port Barton en sí no té massa res i en part aquesta és la gràcia, és un poblet pescador amb un carrer principal de sorra i molt tranquil, però lo bonic d'aquest lloc són les illetes del voltant, illetes paradisíaques de sorra blanca i aigua cristal.lina on passar el dia fent snorkel, i així ho hem fet, totalment recomanable l'snorkel a l'aquarium

la banka que ens va portar pel tour de Port Barton

Ens hem parat a Exotico island, Paradise island i la German island, on en teoria podríem haver vist tortugues, però ni rastre d'una!!! De camí entre una i altra el barquer ens va delectar amb un dinar a base de peix, res millor per celebrar la nostra arribada per aquestes noves terres!

posant rumb a les platges de postal de Port Barton

i per fi arribats a les esparades platges de postal!! i un dia de sol espectacular

"nothing to do, just enjoy", una d'aquelles frases que cada dia ens agraden més...


No sabem si existeix el paradís, però si algú ens pregunta: "el paradís existeix?", lo més aprop que l'hem tingut, almenys fins ara, ha estat a Port Barton!!!

Sabíem que a Filipines trobaríem un destí de platja, però ens ha sorprès trobar-nos amb un país tant verge, ple de palmeres, amb gent fantàstica i a sobre amb unes platgetes espectaculares.

L'endemà en Raul i l'Eva van anar a bussejar per gaudir de l'espectacular fons marí de filipines, mentrestant nosaltres passejàvem pel poble de Port Barton i gaudíem d'un partit de bàsquet local, fins hi tot disposaven d'àrbits. A Filipines l'esport nacional és el bàsquet i per increïble que sembli no saben res de futbol!  

 un vibrant partit de bàsquet a Port Barton!

la Txell i una filipina tot menjant plàtan fregit i mirant el partit de bàsquet

10 comentaris:

  1. Que gran Filipines!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. que preciosidad de sitio... y nosotros nos lo perdimos.. jolin! solo hay una solucion: VOLVEEEERRRRR jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues ya tenéis excusa para volveros a cargar la mochila a la espalda!! Cuándo vayáis avisen que nos apuntamos ;-)!!!!! Philippines for ever!!!

      Abrazos viajeros!
      Txell i Xavi

      Elimina
  3. Flipant! quina passada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola xiquets!!! ;-)
      Filipines un petit paradís!!! i valtrus com va per la terra ferma? teniu vacances planejades? ens teniu intrigats.... :-)
      Molts petons!!!

      Txell i Xavi

      Elimina
  4. Xiquets!!!!!
    Siiiii!!!! Port Barton és el paradís!!!!
    Sembla q fos ahir quan ens retrobàvem aquell dia de pluja.... aixxxx quins records!!!
    Us trobem molt a faltar i al kopiko tb!!! inclús trobo a faltar als varanos!!! jejeje
    Un auténtic plaer comparir aquests dies a Filipines!!

    Un petonàs i disfrutaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quatre dies!!! Portem el blog mooooooolt atrassat :-(
      Ara mateix agafant vol a l'aeroport de Sydney direcció les Fiji!!!
      Ufff!!! com passa el temps!!!
      El plaer va ser nostre!!!

      Txell i Xavi

      Elimina
  5. Ei :)
    Veig que compartim la passió per Asia :) Mira que Filipines la tenim pendent fa molt de temps... ens han parlat de tots els colors, però la veritat es que llegint les vostres entrades ens están agafant ganes d`anar-hi!
    Una abraçada parella.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yep!!!
      Ens encanta Àsia! i Filipines és un dels nostres destins preferits!
      Així que no us ho penseu dues vegades! Només mireu d'escollir la bona època, ideal per allargar una setmana santa, ja que durant l'estiu és època de pluges, però també hi ha viatges que hi han estat a l'estiu i cap problema!

      Si necessiteu res ja ho sabeu!!!
      És un 'must'!

      Salut i viatges,
      Txell i Xavi

      PD: Esperem que aviat poguem llegir les teves aventures per Filipines!!!!

      Elimina