Christchurch

Christchurch serà la nostra porta de sortida de Nova Zelanda i ens hi passarem l’últim dia i mig que ens queda. Ahir ja vam visitar el centre de la ciutat, i avui hi acabarem de fer el dia per agafar el vol de tornada.

Christchurch és una ciutat tranquil•la i amb un aire força anglès, és maca i de totes les que hem anat veient és a la que no ens faria res quedar-nos-hi a viure. Hem passejat per la plaça de la catedral, seguint el riu Avon i veient els seus gondolers, hem continuat fins als jardins botànics i als vespres hem anat a fer el toc per la zona de Sol Square i la Poplar Lane, etc.
A Christchurch hem menjat en un japonès, molt recomanable per aquells que hi vulgueu venir, es diu Mum’s 24 i els plats servits són prou contundents. També hem provat la cuina Birmana al restaurant The Bodhi Tree i en el qual es necessita reserva prèvia perquè sempre està a tutti pleni, potser pel fet que la Lonely Planet el recomana? A saber, però el que us podem dir és que els 2 són boníssims i els 2 són recomanats a la Lonely.

A més a més a Christchurch hem quedat per dinar amb en Francesc Balagué de la Ruta Baobab. En Francesc ja porta uns 6-7 mesos viatjant pel món i encara n’hi queden uns 6 més per conèixer Austràlia i el sud-est Asiàtic. Amb ell hem dinat a un altre japonès i hem passat una molt bona tarda compartint experiències i visitant els jardins botànics, hem acabat fent unes birres al Dux de Lux, amb unes cerveses d’elaboració pròpia molt bones.
I aquest ja és l’últim post d’aquest increïble viatge.
A la tornada farem una entrada post vacances amb tot el que ens ha agradat i el que no.

Ens veiem a la pròxima aventura, on serà?
De moment, d’aquí un mes farem una escapada de cap de setmana a París, fins aleshores gràcies per seguir-nos i per tots els comentaris que ens heu anat deixant, quan s’és lluny de casa fa molta il•lusió!!

4 comentaris:

  1. Quina passada de viatge!! com es veu que ho heu disfrutat!!! Una abraçada parella i bona tornada a casa!!

    ResponElimina
  2. jejeje i quines fotos!! una gran tarda, moltes gràcies per tot!!!

    ResponElimina
  3. Oh!! heu coincidit amb el Francesc! caram mira que fer una quedada a Nova Zelanda jejeje original :P

    He disfrutat molt de totes les vostres entradas i bufff tinc unes ganes de possar els peus per alla... ueno tot arribarà

    Bon viatge de tornada parella!
    Records

    ResponElimina
  4. Hola parella!!!
    Molt xulos els posts d'aquest súper viatge!!! Ha sigut com tornar a Nova Zelanda...quins records!!!
    I ara, a planificar més viatges!!!
    Una abraçada

    ResponElimina