Rotorua i terra de maoris

Ja tenim la furgo... que gran! Sincerament, conduint per l'esquerra i amb un trasto tant gran se't posen per corbata. Però vaja, al cap de poc ja t'hi has ben acostumat. Doncs això, ens vam ben instal•lar a la furgo, vam fer parada al súper per ben proveir-la i... on és la càmera de fer fotos? Collons... l'hem perdut!!!! com???? res... mitja volta, histèrics de nervis i mala llet i per sort la vam trobar abandonada a les cadires de la Maui, on vam anar a recollir la furgo. Que fort... ningú l'havia tocat, això és increïble i impensable a casa nostra! Ens calmem, i contents comencem ruta direcció Rotorua on tenim pensat fer nit. Quins paisatges...
Al arribar a Rotorua, terra de volcans, anem a fer una passejada per Kirau Park, una zona geotermal al centre del poble, plena de piscines termals on vam poder olorar per primera vegada, el que tantes vegades havíem llegit, quina pudor a ous podrits....
Ens decidim per fer la turistada, anar a un sopar maorí amb hangi inclòs... però ha valgut molt la pena. Al arribar ens han donat un pica-pica, tot seguit hem vist un espectacle dels guerrers maoris amb hangi inclòs, això ha estat per treure'ns el regust de boca i no haver pogut veure un partit dels All Blacks, i al final hem menjat un típic sopar maori.
Avui hem visitat Wai-O-Tapu, zona geotermal a 30min de Rotorua, pudor d'ou podrit al quadrat... però que xulo! Quins colors que ha pres el terra amb el sofre.. és brutal i creiem que les fotos no li faran justícia al lloc. Hem enganxat un dia de pluja, pluja i més pluja i les fotos són grises, però el lloc és espectacular.

Després de fer la caminada pel recintes hem anat a veure el Lady Knox guèiser, només actiu cada dia a les 10.15h.
Després d'esmorzar a la furgo, quina canya això d'anar amb la casa a sobre.... jejejeje.... hem fet parada a les Mud Pool, unes piscines de fang també actives pel fet de trobar-se en terres volcàniques en plena activitat.
En sortint hem anat a Orakei Koraki, una altra zona geotermal molt menys massificada turísticament i considerada una de les millors de Nova Zelanda, però el temps ens ha fotut els plans enlaire i ens hem conformat amb un fer un cafè amb llet des de l'altra banda. Avui ha sigut un dia passat per aigua i no hem pogut fer massa res del que teníem planejat. Hem anat baixant fins a Taupo i a la tarda hem visitat les Huka Falls, aigua a dojo i blava... brutal!
Amb un dia clar, des de Taupo, al fons del llac, es veu el Tongariro, de moment, nosaltre ens l'estem imaginant. Ara mateix som a Turangi, ja encaminats per demà anar cap a la zona i provar sort per fer algun trekking. De totes formes, les previsions per demà diuen que continuarà plovent, així és que ja es veurà.

2 comentaris:

  1. Anònim9/9/10

    weiiii....Txell!!!quina canya!!i quins records tan bonics al veure les vostres fotos!!!Nova Zelanda és preciós....ai....que s'em posa la pell de gallina!!!nosaltres el tongariro, tampoc el vam poder fer...mal temps cada dia, i això que estavem a l'estiu!!
    Bé, que acabeu de disfrutar-ho moltíssim!!ja us aniré seguint!!
    Un petonàs!!
    TXELL

    ResponElimina
  2. Anònim9/9/10

    Kilsvapariiiiiir!!! Guaita quins viatgets que es foten "els txaqui's"... Quan torneu volem un passe de diapositives complert (eps! amb sopar inclòs!!). Una abraçada!! Roser, Marc i Lluc

    ResponElimina