Tongariro National Park

El Tongariro és un dels parcs més impressionants de Nova Zelanda, nosaltres encara no ho corroborarem perquè ens falta un munt per veure, però això diuen. Cal dir que és aquí on es van filmar moltes de les escenes de la Trilogia del Senyor dels Anells. Està format per 3 volcans actius: el Mont Tongariro (1967mts), el Mont Ngauruhoe (2287mts) i el Ruaupehu (2787mts), aquest últim el més actiu de tots ells.

El temps no ens ha deixat fer un dels trekkings més famosos de la zona, el Tongariro Alpine Crossing però n’hem fet un parell que no han estat gens malament.

El primer que hem fet ha estat el Taranaki Falls, una caminada circular de 2h de durada, aproximadament, a una cascada de 20m en el riu Wairere.
Hem quedat molls com ànecs, però estem de vacances i hem continuat a per la segona, el Silica Rapids. El Silica Rapids, anomenats així per la gran quantitat de silici que es formen a les aigües del riu Wairere, també és una caminada circular d’aproximadament 2h30’. No pas menys que abans, hem tornat a quedar molls, molls… però aquesta caminada ens ha semblat espectacular, els ràpids semblaven daurats. Molt xulo!
Hem tornat a buscar la nostra casa ambulant i ens hem arribat a les pistes d’esquí del Tongariro… 3ºC i nevant…. mamma mia, quin fred!!!
Ens despedim del Tongariro una mica tristos per no haver pogut veure els Emerald Lakes, uns llacs blau turquesa, que per les fotos semblen brutals, que es poden veure fent l’Alpine Crossing, però qui sap, potser algun dia tornem i podem fer-lo!

A veure si demà, des d’Ohakune que és on som ara, el dia es desperta clar i ens regala unes vistes tremendes a aquestes muntanyes, perquè de moment, el Tongariro, ens el continuem imaginant!

3 comentaris:

  1. Hola parella!
    Llàstima de la pluja i lo del Alpine Crossing i els Emerald lakes...però no us ratlleu,els paisatges que esteu veient i que ensenyeu a les fotos són ja una autèntica passada!!!
    Acabeu de disfrutar-ho molt!! quina envejeta ens feu ;-))))
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Anònim10/9/10

    Hola cargols!!:-D Poseu alguna foto de la casa-closca que no l'hem vist encara!! Molt guay tot el que aneu fent! Llàstima del temps!! Vagi molt bé!!! els cunyaos

    ResponElimina
  3. eva i boti10/9/10

    Nosaltres també volem veure la casa ambulant... que ho seguiu disfrutant, records...

    ResponElimina