La costa Lícia: Fethiye i les 12 illes

Arribem a Fethiye amb un bus nocturn des de Göreme, la Capadòcia. Ens estarem a Fethiye 3 dies per descobrir els voltants i descobrir algun racó la ruta Lícia.
Ens passem el dia d'arribada passejant pel poble, a priori maco no és, però no està mal, si més no està a un bon lloc per visitar els voltants, ja que la combinació amb dolmus és bona. Hem passejat pel passeig marítim i hem visitat les tombes Lícies i l'amfiteatre.
Temíem ganes de fer un creuer, recomanat a moltes guies, un creuer amb veler per les 12 illes dels voltants. En realitat és un zona on hi ha més de 30 illetes, però el creuer passa per 12 d'elles. Ho hem fet amb la companyia Fulya 10 i recomanaríem aquesta companyia a tot viatger que vulgui fer aquesta activitat. És 10 TL més cara que altres però vas amb un veler molt més espaiós i amb no tanta gent com als altres que hem pogut veure.
Amb el preu hi ha inclòs un dinar a base de peix o pollastre acompanyat d'uns entreteniments varis  i de postres síndria, que amb la calor venia molt de gust.
El creuer ha estat genial, en total, però, es para a 6 d'aquestes illes: Flat Island, Dockyard Island, Cleopatra Baths, Yassicalar, Red Island i Samanlik Bay. La Yassicalar ens ha semblat molt maca. 

1 comentari: