The Incredible India

Després d'anys de voler trepitjar aquestes terres de Marajàs, les idees preconcebudes sobre aquest gran país havien estat moltes, fins al punt que algunes impressions d'altres viatgers ens havien espantat pel que ens hi poguéssim trobar.

Sabem que un mes a la Índia no és molt si tenim en compte les seves dimensions, però després d'aquests 30 dies podem dir que ha superat les expectatives, i en cap moment ha deixat de soprendre'ns.


Ens ha encantat poder passejar a peu pels ghats de Varanasi, admirar la vida que s'hi respira, ens hem quedat sense paraules davant dels forts de Jodhpur i de Jaisalmer, hem contemplat una de les set meravelles del món, el Taj Mahal, les ciutats antigues de Fatehpur Sikri, els temples del Kamasutra a Khajuraho,  ens hem divertit amb els indis, quan s'ho proposen poden arribar a ser molt, molt pesats... de fet si no s'ho proposen també. Però, precisament això també ens tenia un xic preocupats pel que ens havien dit al respecte i la veritat és que no trobem que siguin més pesats que altres llocs, al contrari.

La Índia és gegant, tant és així, que hem hagut de deixar un munt de coses per fer i la nostra estada aquí s'ha centrat, bàsicament al Rajastan. Ben bé haguéssim pogut passar-nos dos mesos més recorrent Nord i Sud, però precisament creiem que la Índia mereix moltes oportunitats.

La Índia és sinònim de contrastos, al dia a dia veus pocs luxes, però quan en veus un és exagerat. No és difícil creuar-se amb una vaca i al mateix temps amb un Audi d'última generació, potser per això la ciutat de Jaipur no ens va agradar en absolut i és que és tan occidentalitzada que no sembla de la Índia.  També és un país de contrastos paisatgístics, hem viatjat d'una de les ciutats més antigues del món, Varanasi, al desert del Thar, a tocar al Pakistan.


La Índia és bonica perquè en tot moment tens algú al costat indagant sobre tu, sobre la teva vida, perquè constantment tens un somriure al davant tot demanant una foto, o et sents perseguit per un nen que la única cosa que vol és jugar amb tu al cricket o fer una partida de cartes... sense cap mena de dubte aquests són els moments que fan que aquest país sigui especial. I ja per acabar creiem que una de les millors maneres per conèixer i entendre aquest país és viatjant amb tren, no ho tornaríem a fer d'uns altra manera, per això us hem deixat el regal d'aquest fantàstic vídeo!

I ara sí, la Índia o t'agrada o la odies, i com ells mateixos diuen, ens quedem amb el seu eslògan turístic: The Incredible India!!!

Ja tenim la ruta i mapa penjats, clica aquí si vols veure-ho.
I si voleu mirar les fotos també les tenim penjades!!

16 comentaris:

  1. Quines fotos tan macas... quins colors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. és el que té la Índia, és fotogènica pare!

      Elimina
  2. impressionants nensss!!! a pel següent destí!!! muakkss

    anina&montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies guapes!!!!!!! seguiu gaudint de les amèriques.... nosaltres de moment anirem prenent nota! petons
      Txell i Xavi

      Elimina
  3. ohhh ens encanta!!! sens dubte INCREDIBLE INDIA!!!
    una abraçada parella!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones!!
      Com va tot? Quina il·lusió rebre notícies vostres!!!
      Us anem seguint pel blog, encara que no vam tenir temps d'escriure, ja vam veure que vau anar a Riglos... us esteu posant en forma per la tornada??
      Com va el vertigen?? ;-)
      Molts petons!!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  4. Preciós el video! Poètic! :)

    Jordi
    www.voltaalmon.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi!!!
      La índia és brutal... ara que tailàndia, bé, ja us ho anirem explicant!
      Una abraçada i molts records a la Anna!
      Txell i Xavi

      PD: ja hem vist pel face que molt bé per mauritània... ;-)

      Elimina
  5. Nosaltres també pensem que l'Índia és un país fascinant i, sens dubte, un viatge no és suficient per conèixe'l. Sempre et quedes amb ganes de més...
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vosaltres sou uns professionals de la Índia!!!
      Tot no es pot veure, anem fent un tastet dels diferents països...
      Ens han quedat ganes de fer el nord de la Índia: Amritsar, Dharamsala, Rishikesh, Haridwar, Manila, Mcleod Ganj,...
      Molts records pels dos!!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  6. Anònim11/1/12

    Pell de galina!! De nou, gràcies per compartir aquests grans tresors!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! i gràcies per seguir-nos!
      (Per cert, no sabem qui ets!!!)

      Elimina
    2. Anònim15/1/12

      ES LA NENA GRAN D'EN JOAN.LA CATI, ( TE 10 ANYS ) GRACIES A LES VOSTRES FOTOS HA TRET UN EXELENT. SION.....MARE

      Elimina
    3. Ah! Doncs contents d'haver-te ajudat i gràcies per seguir-nos!!!!

      Elimina
  7. Anònim12/1/12

    JO NO HI HE ANAT, PERÒ PER LES FOTOS SEMBLA UN LLOC INCREÏBLE, FASCINANT,ENCANTADOR, BUENO, .... . VEIG QUE ÉS L'OSTIA, ÀNIMS I JO VULL VEURE MÉS FOTOS............ . DEW I PASSEU BÉ.SARA SERRET

    ResponElimina
  8. Hola Sara!!! Doncs si que és un lloc molt xulo, però ara per ara ho estem trobant tot macu... Pel que fa a les fotos, hi estem fent el que podem, però costa molt posar-hi ordre!!! Aviat n'hi haurà de Tailàndia (o això esperem)!!!

    ResponElimina