Welcome to India

Després d'un dia de vols, sortint a primera hora de Barcelona amb escala a Helsinki, arribem a les 6 del matí a New Delhi, on només arribar ja sentim la calor d'aquest país, 36ºC, i només trepitjar els carrers tornem a trobar-nos amb el seu caos i les olors peculiars de la Incredible India.

 el caòtic carrer de Pahar Ganj
 
Tornem a trepitjar el Pahar Ganj on busquem un allotjament per dutxar-nos i fer una becaina ja que passarem la nit al tren, un tren nocturn que ens deixarà a Amritsar, com sempre amb la classe Sleeper i no saps mai la companyia que t'hi trobaràs, si et permetrà dormir relaxadament o no, així que millor anar-hi descansats.

 l'exterior del Red Fort
 
 
A la tarda ens arribem fins a l'exterior del Red Fort i passegem pel Chandni Chowk i la zona de bazars. Es nota que és diumenge i la meitat de parades estan tancades.

el trànsit del Chandni Chowk, tricicles, ricksaws, motos, persones, cotxes, autobuses, carros, etc...
 
Us explicarem als propers posts la nostra estada a Amritsar, la visita a la frontera Pakistaní i la visita al Temple Daurat.

4 comentaris:

  1. Disfruteu molt parella!
    petonetsss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapos!!!
      Així ho hem fet!!!

      Ja camina la Júlia?
      Petons al tres!!!

      Txell i Xavi

      Elimina
  2. osti tu!!!
    ni en unes vacances us podeu oblidar de que sou backpackers??! què és això de viatjar amb SL Class?? ;P

    Amb ganes de llegir i veure la vostre experiencia a Amritsar parella!
    molts petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres tu!!! ;-)

      Un viatge a la Índia, no seria el mateix si no viatgessis amb SLEEPER CLASS... es que els trens i les estacions de tren de la Índia són especials! Tenen vida propia! :p

      Nosaltres en vam gaudir moltíssim al nostre primer viatge a la Índia, i tenim bons records. Al tren pots compartir grans experiències amb la gent!

      Una forta abraçada!
      Txell i Xavi

      Elimina