La costa Lícia: Butterfly Valley

La nostra estada per la costa Lícia continua amb una gran descoberta, el Butterfly Valley. És un lloc preciós, una platja inhòspita enmig de la vall, d'ambient força neohippie però molt i molt tranquil. La platja és d'un color tant blau que sembla una piscina, hem quedat encantats amb aquest lloc, és un lloc d'aquells que mereix una visita almenys un cop a la vida.
S'hi pot arribar contractant un creuer o bé pel teu compte. Nosaltres hi hem anat pel nostre compte, amb dolmus des de Fethiye fins a Oludeniz i des d'Olunediz amb taxi aquàtic fins a la Butterfly Valley. Evidentment el preu surt millor i quan tots els creuers marxen de la platja et trobes pràcticament sol en un lloc increïble!!
Una altra manera d'arribar-hi és des de Faralya, a través d'un tram de la ruta Lícia, però un cop a Faralya, per accedir a la platja cal fer-ho per un camí molt rocós i empinat pel penyasegat i per dins el canyó de la vall. Nosaltres hem caminat per la vall, al fons de la qual hi ha una cascada de 60 m.
I per despedir-nos de la costa turca, ho fem amb un sopar al mercat del peix. És molt típic anar al mercat del peix de Fethiye i comprar el peix que més t'agradi, segons diuen és fresc del dia. Un cop tens la matèria prima ja només es tracta d'escollir un dels molts restaurants que hi ha, i per només 6TL te'l couen i amb el preu també hi ha inclòs el pà i una gran amanida. Molt recomanable!!
A Fethiye hi hem estat un total de 3 dies i ens hem allotjat al hostel "Ideal Pension", molt bàsic però suficient per dormir i dutxar-se, i amb esmorzar inclòs. Com que no tenien ple ens han donat una habitació doble amb bany, enlloc d'una compartida com volíem, això sí, ens han mantingut el preu de l'habitació compartida. Una ganga!

De Fethiye també volem recomanar un restaurant que ens ha semblat boníssim, el Tas Firin, just al costat de la Dolmus Station, on per 3€ com a molt pots disfrutar d'un bon àpat turc i en surts ben tip.

Aquest post l'hem preparat en el bus de Fethiye a Pamukkale, ara acabem d'arribar al hostel i a punt per visitar el Travertino. 

4 comentaris:

  1. això és estupendu!!!

    una abraçada :)

    ResponElimina
  2. Que be us ho passeu. Molt bonic.

    ResponElimina
  3. Es xulissim!!!!!
    Un peto enorme!!!!!!!! GUAPUUUUUUUUUUUUUSSS!!

    ResponElimina
  4. que bonito!!!no conocia este sitio! preciosooo

    ResponElimina