Allotjaments a Bolívia

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat amb aigua calenta, wifi i en la majoria dels casos amb esmorzar. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 6 i 12 euros l'habitació doble.
 
 
Copacabana. Hotel Wendy Mar, 60 bolivianos, tot i que el preu oficial són 120. Habitació increïble amb bany privat i amb TV per cable, vaja, un hotel com déu mana. En realitat amb el preu hi ha inclòs l'esmorzar, però com que vam aconseguir baixar-lo a la meitat ens vam quedar sense ;-). No està al carrer principal però tampoc està lluny, el trobareu al carrer 6 de agosto. Recomanem!
 
La Paz. Hotel Sagarnaga, 100 bolivianos, el preu oficial són 180. Habitació doble amb bany privat. N'hi ha de més econòmiques sense bany, però la diferència era mínima i les habitacions són millors les que tenen bany. Inclou esmorzar i també hi ha TV per cable a l'habitació. Molt ben situat, al carrer Sagarnaga mateix, on hi ha totes les agències de viatge. Si viatgeu de Copacabana a la Paz amb la companyia Diana Tours és just davant on el bus es para. Hi tornaríem.
 
Rurrenabaque. Hotel Santa Ana, 75 bolivianos, preu oficial 90. Habitació doble amb bany privat. No té wifi ni esmorzar, però just al davant hi ha un pastisseria-cafeteria on es pot anar a esmorzar a bon preu. Molt net i correcte. Recomanem!
 
Potosí. Hostal Compañía de Jesús, 85 bolivianos, preu oficial 90. Antic convent remodelat i convertit en hotel. Habitació doble amb bany compartit i esmorzar inclòs. La mestressa és molt amable i una gran viatgera, però hi fot un fred que pela. Molt correcte, net i cèntric. Segurament hi tornaríem.
 
Sucre. Hostal Cruz de Popayan, 90 bolivianos, en habitació doble amb bany compartit amb esmorzar inclòs. Quan nosaltres hi érem estava en reformes, també porta el nom de Backpackers Sucre. Molt nou i amb dret a cuina, tot i que no hi ha cap tipus d'utensili :-(. El trobareu a 5 quadres del mercat i a un parell de la Plaza principal, la 25 de mayo. Ens hi hem sentit molt a gust. Recomanem!
 
Uyuni. Hostal Avenida, 50 bolivianos, tot i que el preu oficial és 60. Habitació doble amb bany compartit i sense esmorzar. Normal tirant a senzill però net. Correcte per passar-hi una nit abans de començar el tour pel Salar.
 
Durant el tour pel Salar de Uyuni ens hem allotjat a dos allotjaments ja inclosos en el pack. La primera nit a un hotel de sal molt xulo i net amb habitació de quatre i bany compartit, l'hotel Smarikuna; i la segona nit a un allotjament més de batalla amb habitació compartida, l'alberg la Laguna Dorada. Als dos hi havia la possibilitat de dutxar-nos amb aigua calenta pagant un extra de 10 bolivianos per persona. D'aquests no en sabem els preus.

2 comentaris:

  1. Quin post més útil!!!
    el poso al FB ;-)

    a topeee!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marc!!
      Mica en mica hem anat actualitzant el blog... feia temps que volíem penjar dades útils, com els allotjaments, finalment ho hem aconseguit! ;-)

      Molts records!
      Txell i Xavi

      Elimina