De pas per Uruguai

Un país del que no teníem clar si hi passaríem, del qual n'esperàvem conèixer ben poc, però degut a les seves petites dimensions, la bona xarxa de transports que hi ha al país, i que disposàvem d'una setmana, ha provocat que canviéssim els plans ràpidament, i el que tenia de ser un cap de setmana a Colonia del Sacramento es convertís en 8 dies. Una vegada agafada la pràctica a Buenos Aires decidim fer Couchsurfing a Uruguai, un país en principi més car que Argentina, i finalment gairebé aconseguim allotjar-nos-hi totes les nits.

el nostre pas a Punta del Diablo

En total han estat 8 dies, els quals ens han permès recórrer la costa. Ens enfilàvem a Buenos Aires, a bord d'un vaixell de la companyia ColoniaExpress, i amb 1 hora ens plantàvem a Colonia del Sacramento. El nostre amfitrió, en aquest cas, vivia a Juan Lacaze, així que ens ha donat a conèixer un nou destí. De Colonia marxàvem cap a Punta del Diablo, on el mal temps ens va fer una mica la guitza i per això vam abandonar la idea d'arribar fins a Cabo Polonio, petitíssima i remota localitat de pescadors, a la qual avui dia no hi ha ni subministrament elèctric ni aigua potable, vaja un paradís pels hippies. Canviats els nostres plans, sortíem de Punta del Diablo direcció Punta del Este, la qual ens ha deixat força indiferents, suposem per la poca vida que hi ha en aquesta època de l'any, però els nostres amfitrions a Maldonado ens ho van fer molt més acollidor. I el nostre final de ruta va ser a Montevideo, on en Martín ens hi esperava, juntament amb els seus dos gossos i una gata, l'Oso, en Joao i la Regina, i entre chivitos, passejades nocturnes i asados ens hem despedit d'aquesta ciutat i país.

Un país verd i planer, molt planer, amb uns paisatges molt típics al nord d'Europa, un país que ens ha donat molt a conèixer amb molt poc temps i en el que ens hem trobat molt a gust i ens ha agradat moltíssim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada