Punta del Este, ni fu ni fa... res de nou!

Vindria a ser com parlar de Marbella. Tota la pela internacional, argentina o brasilera, ve a estiuejar aquí. La població local viu a Maldonado, que seria la següent població enganxada a Punta del Este. En temporada baixa hem trobat una ciutat totalment deshabitada i freda, un lloc que pel que sembla és súper selecte a l'estiu.
 
la fotografiada "mano en la arena" de Punta del Este  
 
La major part dels establiments estaven tancats i els que no ens han sorprès amb una descomptes descomunals, descomptes del 40%, fins i tot del 20% pel fet de ser dona, però malauradament cap d'aquests preus era per nosaltres tot hi els descomptes. Punta del Este no té res, a part d'una illa molt a prop on hi habita la major colònia de lleons marins de la zona, però que pel mal temps i l'altura de les onades no hi ha hagut cap barca que hi arribés.
 
platja Mansa, una de les platges de Punta del Este i els blocs d'apartaments buits a l'hivern
 
 sopant amb els nostres couchs de Maldonado, al costat de Punta del Este
 
La única cosa per la qual destaca aquesta localitat costanera és per la famosa "Mano en la Arena", que perquè no dir-ho, ens ha ben decepionat. Però com no podia ser d'altra manera hi tenim la foto de rigor, com la resta de turistes que paraven el cotxe i baixaven corrents a fer-se la foto.
 
la Mano i la platja Brava
 
la Txell saltant!!! per passar el fred...
 
Als afores de Punta del Este, a Punta Ballena, trobem Casa Pueblo, també una mica decepcionant. Carlos Páez Vilaró n'és l'aqruitecte i artista, en va ser la seva casa d'estiueig habitual, actualment és una ciutadella, museu, galeria d'art, hotel.... Ens la imaginàvem més blanca!
 
diferents imatges de Casa Pueblo en Punta Ballenas
 
Però ens emportem un molt bon record de Maldonado, on els nostres couchs ens van obrir les portes i ens van rebre de la millor manera possible. La Dayana ens va sorprendre amb un bon sopar i en Damián ens va ensenyar els seus dots per obrir una ampolla de vi sense fer ús d'un obridor.... millor no us expliquem com va acabar el vi! ;-)
 
Damian intentando abrir la botella de vino con un clavo y un martillo... ;-p


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada