Allotjaments a Argentina

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació compartida amb bany compartit, wifi, dret a cuina i amb esmorzar inclòs. La sort que hem tingut a Argentina, de viatjar en temporada baixa, en la majoria dels casos, és que tot i dormir en habitació compartida hem estat completament sols. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 5,20 i 8,40 euros per persona en habitació compartida. Hem realitzat el canvi de moneda en el mercat paral·lel, el dòlar blue, 1 euro = 7'80 pesos argentins, possiblement la referència de preus en aquest país serà impossible ja que viuen amb una inflació galopant.  
 
Salta. Hostal Metzada, 40 pesos per persona en habitació compartida de 6. Es tracta d'un allotjament molt familiar. Amb dret a cuina i el lloc és molt net. L'esmorzar és senzill però correcte. La parella que ho porta és molt jove i amable i t'informen de tot el que hi ha per fer a Salta i rodalies. A més, per aquells qui us interessi fer algun tour organitzat, treballen amb una agència de viatges que té els preus força bons. L'hostal és molt cèntric, a 3 quadres de la plaça. Cal dir que justament quan naltros hi érem estaven en procés de traspàs, així que les condicions amb els nous amos potser seran diferents. Repetiríem. La web de l'Hostal Metzada i el tripadvisor
 
Cafayate. Hostal Ruta 40, de la cadena YHA, 40 pesos per persona en habitació de 8, tot i que el preu oficial és de 60. A Argentina el regateig encara funciona ;-). L'esmorzar estava força bé, tot i que la tia que estava a recepció els matins era borde de collons. És un hostel d'aquells que convida a estar-s'hi, molt acollidor, net i tranquil. Hi hem estat gairebé sols durant tota l'estada. Repetiríem. La web de l'Hostal Ruta 40 i el tripadvisor.
 
Iguazú. Residencial Uno, 45 pesos per persona en habitació compartida de 8. Un lloc que bruteja bastant i potser la única cosa que té bo és l'esmorzar i el preu. La valoració del tripadvisorEviteu-lo!
 
Buenos Aires. Hem estat a casa uns amics i hem fet couchsurfing.
 
Puerto Madryn. La Casa de Tounens, 65 pesos per persona en habitació compartida de 6. A una quadra de l'estació. Hostal regentat per un francès afincat a Madryn. Madryn és dels llocs més cars de tot Argentina. L'allotjament és molt recomanable, amb uns esmorzars que fan furor, pa i pastissos homemade cada dia. Cal·lefacció a tope, la qual cosa hem agraït perquè a la que s'amagava el sol les temperatures baixaven força. Amb una cuina plena d'utensilis. La web de La Casa de Tounens i el tripadvisor. Recomanem!
 
El Calafate. Hostel del Glaciar Libertador, de la cadena YHA, 45 pesos per persona en compartida de 4 i bany privat a l'habitació. Hem de dir que el preu oficial si hi vas en persona són 105 pesos, a la seva web 78 pesos i a través de la pàgina hostelworld 85 pesos, aquest preu ens el van fer directament a l'estació de busos del Calafate. El hostel és collunut, amb un esmorzar també prou contundent. També hi ha una televisió de plasma i gran repertori de pelis que pots escollir per mirar. Els recepcionistes són molt amables i amb molta informació de la zona. I com no podia ser d'una altra manera, amb la cal·lefacció a tot drap. El hostel està a tocar del carrer principal, només cal travessar el pont d'entrada al poble. La web del Hostel del Glaciar Libertador i el tripadvisorRecomanem!
 
El Chaltén. Hostal Rancho Grande, 50 pesos per pesona en habitació compartida de 4. Sense esmorzar, com a tots els allotjaments del Chaltén. Es troba al final del poble, al capdamunt del carrer principal i a quatre passes de l'inici del trek al Fitz Roy. El lloc està bé, la única pega és que la cuina és bastant petita i de seguida queda plena. Et subministren bastons de trek gratuïtament. El recepcionista és un pèl borde, tot i això repetiríem. La web de l'Hostal Rancho Grande i el tripadvisor.
 
Ushuaia. Hem fet couchsurfing.
 
Bariloche. Pudu Hostel, 55 pesos per persona en habitació compartida de 6, el preu oficial són 60 pesos, però si fas 2 nits o més te l'arreglen. L'hostal està en reformes i és portat per 2 germans que ja tenen un altre hostel, també a Bariloche, a 4km del centre. No està gens malament, i es veu molt net. Té una cuina que també té de tot. L'esmorzar, però, és un pèl fluix. No ens faria res tornar-hi si tornéssim a Bariloche. La web de Pudu Hostel i el tripadvisor.
 
San Martin de los Andes. El Oso Anadaluz, 62 pesos per persona en habitació compartida de 6. El preu oficial és de 70 pesos, però hem aconseguit el 10% de descompte. Hostal molt nou, net, tranquil i molt acollidor. El paio que ho porta és molt amable i atent. Una mica allunyat del centre però a només 3 quadres de la plaça. Surt a la Lonely Planet des d'aquest passat agost, així que esperem que no s'espatlli. La web d'El Oso Andaluz i el tripadvisorRecomanem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada