Allotjaments a Xile

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble amb bany compartit, wifi, dret a cuina i, en alguns casos, sense esmorzar. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 8 i 10 euros per persona en habitació doble.
 
San Pedro de Atacama. Residencial Covatsch, 6.000 pesos per persona en habitació compartida de 6. Els allotjaments, en general tots, a San Pedro de Atacama és més car que a la resta de Xile, i ens va costar lo nostre trobar un lloc descent a un preu bo. Quan vam veure l'habitació ens va semblar una mica tètrica, però només va ser una primera impressió, ja que el hostel està molt bé, amb unes zones comuns genials i molt còmodes Està molt net. Segurament repetiríem si hi tornéssim. La web de Residencial Covatsch.
 
Puerto Natales. Hostal Melinda, 5.000 pesos per persona en habitació doble, bany compartit i esmorzar inclòs, encara que molt senzill. La Melinda n'és la propietària, de fet lloga les habitacions que té a casa seva. Aquest hospedatge és un caos, desordenat i no brilla per la seva netedat. La cuina és un desastre i bruteja. És d'aquells llocs on s'hi va a dormir i punt, no convida a estar-s'hi, però si es busca alguna cosa econòmica i és per una nit, té un passe. No obstant, la Melinda és mot bona dona. La web de l'Hostal Melinda. Però si podeu, Eviteu-lo!
 
Torres del Paine. Durant la nostra estada al parc de les Torres del Paine hem fet camping. Aquí us enllacem un post on expliquem el tema allotjaments dins el parc.
 
Castro. Hostal Bellavista, 5.500 per persona en habitació doble i bany compartit. Té vistes al llac i la jefa és molt amable. L'hostal és molt net i la cuina està bé. El contacte de l' Hostal Bellavista
 
Pucón. Casa Mario, 5.000 pesos per persona en habitació doble i bany compartit. També es tracta d'una casa on lloguen les habitacions. Hi ha com dues parts, la de davant és molt més nova que on estàvem nosaltres, i les habitacions estaven molt millor a la part del davant, però en Luís, el jefe, que és una mina d'informació i sap totes les gangues, ens ha tractat com a reis, ens ha convidat a dinar, ens ha donat una platada de fruita per berenar i ens ha fet sentir com a casa. No us imagineu res de l'altre món en aquest allotjament, però és especial, és net i és acollidor. A més a més hi ha una estufa de llenya que no para de cremar. Hi ha dues cuines, una a la part del davant i una altra a la part del darrera. Nosaltres hi repetiríem segur, ens van tractar molt bé!. No coneixem web, però disposen de facebook.  Recomanem!
 
Santiago. Ens hem allotjat a casa un amic a prop de la Costanera Center al barri de Las Condes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada