Museus a NYC

Nova York té de tot, i per tant, no li falten dels millors museus del món. A continuació us deixem els tres museus que nosaltres vam visitar durant la nostra estada a NY.

Amercian Museum of Natural History
Molt a prop de Columbus Circle trobem el Museu Americà d’Història Natural, si, el del dinosaure a l’entrada. Aquesta visita és gairebé obligada. Milers d’espècies, esquelets, animals, plantes, etc. fan que sigui una atracció tant per grans com per petits. Com hem dit a l’entrada del museu hi ha un enorme esquelet de dinosaure que és qui et dóna la benvinguda. Les sales estan dividides per continents i es troben recreacions d’animals en el seu hàbitat natural.


fotos American Museum of Natural History

The Museum of Modern Art (MoMA)
Continuem parlant de museus i hem de fer menció especial al MoMA, el Museu d’Art Modern de Nova York, que amb 5 plantes, mereix ser visitat.

Hi ha qui diu que és la millor col•lecció d’Art Contemporani del món. Realment no som uns experts en el tema, però sense cap mena de dubte tornaríem a visitar-lo si repetíssim destí. Visitar el MoMa vol dir perdre’t en un món de pintura, escultura, fotografia, arquitectura i disseny, a l’inici de la visita és on es troben les exposicions temporals.

Al MoMA hi ha obres mestres de Picasso, Dalí, Van Gogh, Gustav Klimt, Andy Wharhol, entre d’altres.


fotos MoMA

The Metropolitan Museum of Art (Met)
Una altra visita essencial és el Metropolitan Museum of Art, conegut també per Met, és el museu més important del país. S’hi troben diferents seccions amb obres dedicades als 5 continents, Egipte n’equipara una part prou important, una altra secció sobre l’antiguitat clàssica de Grècia o Roma, sobre art medieval, també destaquen les obres del mestres europeus com Rembrandt o Picasso, una secció sobre art oriental, americà, africà o dedicat a Oceania.

fotos Metropolitan

L'entrada als museus a partir de les 18h de la tarda és gratuïta, i en el cas del Metropolitan l'entrada a la part Egípcia és gratuïta.


New York Public Library
Com si es tractés d'un museu és també imprescindible la visita a la New York Public Library.

Construida el 1911 per Carrère & Hastings la New York Public Library està situada al centre de Manhattan, a la 5ª avinguda. És una de les biblioteques més grans del món, amb més de 11 milions d'obres, amb 20 sales de lectura i exposicions. L'accés és gratuït, però no es permeten treure llibres fora de la instal·lació.




Rose main reading room, New York Public Library


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada