Espectacles a New York

A Broadway, barri dels teatres per excel•lència, hi hem anat a veure el Fantasma de la Òpera, un musical que us enganyaríem si us diguéssim que no ens ha agradat, l’escenografia va ser brutal, i és de les obres de teatre que porten més temps en cartellera. El recomanem!

A més, què seria una visita a Nova York sense veure un musical?

Aprofitant que per aquelles dates era l’aniversari d’en Xavi ho vam celebrar anant a veure un partit de l’NBA, New York knicks vs Miami Heats. A les 19h del dia de St. Esteve ens n’anàvem cap al Madison Square Garden per presenciar aquest partidàs.

Ha estat un gran espectacle a l’americana amb el cant de l’himne americà, l'speaker animant el públic i les típiques cheerleaders. Autèntic!


Com a anècdota, us explicarem que un cop vam tenir els seients localitzats vam anar a buscar unes birres, d’acord que eren tamany extra large, però la broma ens va costar 20$!. El partit va ser xulíssim, per l’espectacle i tot plegat, aquests americans són la bomba. Els equips que jugaven eren els NY Kniks contra els Miami Heats, i el resultat final va ser de 87 a 93, així que els Knicks van perdre. Haguéssim preferit poder veure un partit dels Yankees, però la temporada de beisbol no juga a l'hivern. Als novaiorquesos els encanta el beisbol.


Tampoc vam deixar perdre l'oportunitat de veure un nou espectacle, el WINTUK del Cirque du Soleil, així que cap al Madison Square Garden de nou.

El Wintuk ens ha fascinat, una canya d'espectacle!
Que gran és el Cirque du Soleil!


Un altre reclam de Nova York és l'òpera, The Metropolitan Opera, situat en el Lincoln Center for the Performing Arts, que és el complex d'arts escèniques més gran del món. No és que siguem uns fanàtics de l’òpera precisament, però ens picava la curiositat de saber quins espectacles en cartellera hi havia. Recordem que s’hi feia La Flauta Màgica i després d'una estona de deliberació, vam decidir comprar entrades, però va resultar que les entrades estaven exhaurides. Una llàstima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada