Williamsburg, Brooklyn



Del Districte de Brooklyn us en direm que Williamsburg n’és el carrer principial, podríem dir que una zona bastant alternativa, almenys fins al moment. Actualment és un barri que ha atret molt joves degut als preus desorbitats de l'habitatge a Manhattan. Per tant, és un barri jove, ple de botigues de roba vintage i botigues de música, entre d'altres.

A part, és una zona perfecte per sortir, amb força diversitat de bars i pubs. Un restaurant, pizzeria, molt recomanable és la Pizzeria Fornino. I de pubs vam descobrir-ne un d’autèntic, i a les 5 de la tarda ens estàvem fotent unes copitxuel•les.




Per cert, en el pub Radegast Hall & Biergarten, un parell de dies més tard hi vam tornar amb la Glòria i en Jordi, uns amics amb qui vam coincidir a NY per aquelles dates.






El maig de 2005, l' Ajuntament de Nova York va aprovar una gran escala de reordenació de la zona, per usos residencials d'alta densitat d'ocupació. Al 2008, quan nosaltres hi vam estar,  ja s'estaven construint gratacels, que segurament li treuran l'encant.

El canvi de reordenació representa un canvi radical a l'actual barri, ja que des de la dècada de 1990, després del declivi de la manufactura al llarg de la costa nord de Brooklyn, les antigues fàbriques buides i magatzems abandonats es van anar requalificant a ús residencial. I és així com molts magatzems es van convertir en edificis residencials tipus loft.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada