Cap d'any a Manhattan



I aprofitant aquestes casualitats de la vida, hem celebrat el cap d'any amb la Glòria i en Jordi.

Ho hem celebrat amb un compte enrera, un Happy New Year i unes pantalles de neó gegants, tal i com despedeixen l’any els neoyorkins.




La tradicional celebració a Nova York és a Times Square per veure baixar la bola quan sonen les 12 campanades, però és impossible. Recordem que deuria ser mig matí del dia de cap d'any que vam arribar-nos a Times i ja era gairebé intransitabe. Estava tot completament ballat i hi havia un desplegament policial que feia mitja por. Un dia de neu amb gent asseguda a terra i tapada amb mantes guardant lloc per la nit, increïble!!

Vam intentar accedir a Times Square al vespre però ja estaven tots els accessos tallats i ens anaven dient que des d’un carrer més amunt podríem arribar a la plaça, evidentment, a cada carrer ens deien el mateix fins que vam acabar a Central Park. Nova York estava col•lapsada.

El cap d'any el vàrem passar estupendament davant una súper mega pantalla que retransmetia en directe el que passava a Times Square. Per sopar vàrem menjar una hamburguesa “guarra” d’un mexicà, que picava la òstia, i a peu dret perquè com us diem aquesta ciutat, aquell dia, era caòtica.


No ens podem oblidar de dir, de fet, no ens oblidarem mai, del fred que vàrem passar. Ens van dir que estàvem a -7ºC. Compteu, vam estar unes 4h a fora al carrer, a peu dret i sense moure’ns, gairebé ens hi quedem petrificats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada