Nova York, la capital del món, la ciutat que mai dorm.

Nova York no et deixa indiferent. Si és cert que som bastant cosmopolites i, a banda de conèixer els llocs més emblemàtics de les ciutats, també ens encanta deixar-nos seduir pels llocs menys massificats pels turistes.


Malgrat el fred, creiem que el Nadal és la millor època per visitar aquesta ciutat, ja que és quan Nova York es vesteix de gala. Les seves costums són conegudes arreu del món, com l'espectacle del "Radio City Christmas Spectacular", la "Shopping Week", les botigues estan espectacularment decorades amb motius nadalencs, també s'encén el gran arbre de Nadal del Rockefeller Center, davant la seva pista de patinatge sobre gel, una altra icona novaiorquina, els musicals a Broadway, la celebració del cap d'any a Times Square, etc.

A Nova York hi ha 5 districtes que podríem dir que són els que bàsicament formen la ciutat, Queens, Manhattan, el Bronx, Brooklyn i Staten Island. El més conegut és Manhattan i és on vam estar la major part del temps. Vàrem estar-hi un total d'11 dies i cada dia aprofitàvem per visitar una zona diferent de la ciutat, el districte financer, Greendwich Village, Times Square, Central Park, Harlem, Queens, etc.

Això sí, caminar i caminar, entre d’altres coses, és el que més hem fet a la capital mundial. Així que hem aprofitat per passejar per la 5a avinguda, per Central Park, visitar els edificis més emblemàtics de la ciutat, com ara el Flatiron, fer fotos a l’Skyline de Nova York des de l’altra banda del Brooklyn Bridge, creuar-lo a peu i quan ja fosquejava, per il•luminar-nos amb els altíssims edificis de la illa de Manhattan, anar a veure una obra de teatre, un partit de bàsquet, fer fotos, moltes fotos a Times Square, un lloc on cada dia, absolutament cada dia, anàvem a petar a consciència o no, però per allí sempre hi passàvem, passejar per la zona zero i deixar-nos astorats amb la magnitud del desastre de l’11S, veure la famosa estàtua de la llibertat, flipar amb l’Empire State, passejar pel costat del riu Hudson i infinitat de coses que ja hem anat explicant en els posts anteriors.

Nova York, la ciutat que mai dorm, ens ha agradat moltíssim!!!!!!! Què serà que la fa tant especial? No ho sabem, però ho és!

WE LOVE NEW YORK!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada