Colonia del Sacramento, arribem a Uruguai!

Després d'una setmana a Buenos Aires i de deixar enrera un temporal de pluja i vent, decidim escapar 8 dies a Uruguai, de divendres a divendres, el nostre 21è país d'aquesta aventura al món. La primera parada serà Colonia del Sacramento. Un vaixell de la companyia ColoniaExpress ens travessa els 50 quilòmetres que separen Colonia de la capital argentina pel Río de Plata.

capvespre als carrers de Colonia del Sacramento

Amb un barrio histórico declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, Colonia del Sacramento es converteix en el principal punt d'escapada dels portenyos, ciutadans de Buenos Aires. Els caps de setmana i en dies festius Colonia llueix els seus encants a un gran número de persones que es deixen captivar per la seva bellesa.

el far de Colonia construit l'any 1957 sobre les ruïnes del Convent de San Francisco Javier

la flor de l'espígol

Amada Café, un bon lloc per pendre un cafè i llegir un llibre, davant les ruïnes de la casa del governador

Es tracta d'una antiga colònia portuguesa, fundada el 1680, punt estratègic i de disputa entre portuguesos i espanyols a les vores del Río de la Plata. Avui dia el seu paisatge urbà ben conservat és un exemple de fusió d'estil arquitectònic portuguès, espanyol i postcolonial, amb les seves boniques edificacions, carrers empedrats i un munt de cotxes d'època. Tots els carrers amb un encant molt especial, i ubicat a un enclau immillorable per gaudir d'unes postes de sol espectaculars.

la "calle de los suspiros" és una de les més conegudes 
 
el mur de la ciutadella, que delimita el casc històric de Colonia del Sacramento

Uruguai és el més gran consumidor de yerba mate de sud amèrica, això fa que et trobis un munt de gent passejant amb el termo, el mate i la bombilla

A Colonia hi hem estat un parell de dies, de fet hi haguéssim pogut estar un parell de dies més ben bé, bàsicament hem aprofitat per seure en un cafè i llegir, i passejar pels seus carrerons, però al final hem decidit fer ruta per la costa uruguaia.

vista del port

Els preus a Colonia ja s'incrementen en comparació amb Buenos Aires, així que també teníem una bona raó per continuar amb el couchsurfing, la qual cosa ens ha permès conèixer una altra localitat, Juan Lacaze, a 30 minuts de Colonia i on ens vam desplaçar per conèixer el nostre couch, en Mitchell, que juntament amb l'Alejandra, la seva parella, i els seus fills ens van fer passar una vetllada inoblidable, és per això que vam decidir allargar-hi un dia més la nostra estada.

la nostra família d'acollida de Juan Lacaze, en Mitchel, l'Alejandra, en Nacho i l'Ajelen 

posta de sol a Juan Lacaze

De Colonia decidim tirar cap al Nord de la costa, el que no sabem és que el temporal que teníem a Argentina ara està aquí a Uruguai, i que justament li anem seguint el rastre, però això ja us ho explicarem en els propers posts.

4 comentaris:

  1. Anònim15/10/12

    Siguen creando postales!!
    Xavi, tu futuro es en la fotografía. En realidad, tu presente.
    Hermosos cuadros.

    Martín

    ResponElimina
    Respostes
    1. Martín, eres un gran Couch, te echamos de menos!
      Y también a tus mascotas... que asado más rico!!!!!!!!!

      Un abrazo, te esperamos en Barcelona!
      Txell i Xavi

      PD: ya nos contarás como termina la idea del hostel!!

      Elimina
  2. Anònim16/10/12

    Uauuuuu com sempre uns posts increïbles!!!! Ens encanta la vostra pàgina, el viatjasss que esteu fent és impressionant!!! Desde la conferència del II congres de bloggers que són moltes les preguntes que tenim, però a poc a poc gràcies a vosaltres i altres pàgines com la vostra ens esteu treient de dubtes ;)
    El nostre blog si voleu fer-hi una ullada és descobrintotselsracons http://descobrintotselsracons.wordpress.com/
    Ens agradaria poder arribar a formar part de la vostra llista "webs amigas" tot i que acabem de començar. Nosaltres si no us sap greu, ja us i hem posat ;)
    Ara per ara tenim el blog destinat a un diari de viatges i ens queda molt per anar omplint.....
    Us seguim de molt aprop ;)
    Molta sort!!!!

    Núria i Ramon

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núria i Ramon!!
      Com sempre de bòlit. Avui acabem la nostra etapa a la Patagònia, demà ja anem cap a Pucón, a Xile. I avui penjarem el primer post de la Patagònia, els quals han estat 15 dies molt intensos!

      Ah! Ara mateix posem el link del vostre blog al nostre!! ;-p

      Records,
      Txell i Xavi

      Elimina