Montevideo con buena onda!!

Montevideo, una ciutat amb edificis monumentals que encara es conserven de la colonització portuguesa i d'altres de l'època espanyola, ens ha tractat més bé del que podíem imaginar. Hem tornat a fer CouchSurfing i en Martín ha estat el nostre amfitrió. La nostra estada a la capital uruguaia ha estat breu però intensa.
 
en Martín i en Xavi degustant el chivito uruguaià a la cadena més famosa d'Uruguai, la Chivitería Marcos
 
Hi hem passat tres dies i ens ha donat temps a passejar pel Centro i la Ciudad Vieja, on hi ha un carrer peatonal amb botigues a banda i banda. També hem passejat per la rambla marítima però no sense abans conèixer el mercat del Port i tastar el medio y medio, que combina un vi blanc espumós dolç i un vi blanc sec en iguals proporcions.
 
exterior del mercat del Port, un mercat a base de restaurants
 
el teatre Solís és el teatre més antic d'Uruguai
 
La primera nit que vam passar a Montevideo, en Martín ens va portar a sopar el típic plat uruguaià, el Chivito, un enorme entrepà amb chivito, o sigui vedella, i un munt de condiments a escollir. Realment bo i apetitós, però tant gran que creiem que un és suficient per dos. Després de sopar vam anar al Living, a prop del Parc Rodó, un pub molt concorregut per probar el famós grappamiel, un licor a base de grappa i mel, el que proves i no pots parar. És molt bo!, especialment en aquest establiment, fet casolà i té fama de ser un dels millors. La nit la vam acabar al cerro, contemplant les boniques vistes que es tenen des d'allà de la ciutat.
 
vistes de la ciutat de Montevideo des del Cerro
 
La última nit també la vam passar bé, juntament amb uns amics d'en Martín, en Gonzalo, en Gustavo i la Malena, vam fer un típic asado al patí de casa el nostre couch i nosaltres els hi vam preparar unes cremes catalanes. Aquest va ser el comiat a la capital, i a Uruguai, un país que malgrat el mal temps, hem sabut gaudir i ens ha encantat!!!!!!
 
 "eso es poner toda la carne al asador!!"
 
un asado ben compler, i també amb "butifarra", però uruguaia
 
el jove Joao, de pocs mesos, i el gran Oso, de 16 anys!!
 
brases, carn i bona companyia
 
Martín, muchos recuerdos de los catalanes y Visca el Barça!!!
Te esperamos por Barcelona!!

2 comentaris:

  1. Anònim20/10/12

    Bones viatgers!!!! Veig que sou a Chile, tb anireu a la illa de pascua?? tenim moltes ganes de llegir posts de chile pq ens n'han parlat mooolt bé ;) Un petunassuuu i a seguir disfrutant a tope!!!!

    ResponElimina
  2. Bones parella!

    Ara altre cop a Argentina, a San Martín de los Andes, i demà altre vegada a Xile, a Pucón!!

    La veritat que ens agradaria molt acabar el viatge a la illa de Pasqua...

    Petons,
    Txell i Xavi

    ResponElimina