Rapa Nui, una illa màgica

I com a punt final de la nostra Volta el Món, ens arribem a Rapa Nui, també coneguda com la illa de Pascua, on hi hem passat 5 dies descobrint tots i cadascú dels seus racons, i sobretot els misteris dels famosos moais, les enormes i pesades figures de pedra que sempre han estat rodejades de misteri, i que estan repartides en els llocs més remots arreu de la illa.

la cantera dels moais, tot un misteri, Rano Raraku, uau!!!

L'illa de Pasqua és una illa que pertany a la Polinèsia, a 4.000 quilòmetres d'enlloc, és per això que també se n'hi diu el melic del món, enmig de l'oceà pacífic i a mig camí de Tahití o Papeete i Xile. És una illa bastant verge al nostre parer, i tot i ser una illa de la Polinèsia, és única on les hi hagi!

amb l'esquena al Pacífic, 15 moais restaurats monten guardia en l'Ahu Tongariki, la plataforma cerimonial més gran de la Illa de Pasqua

Hem passat uns dies espectaculars a la illa de Pasqua, vagis on vagis et sents controlat per la mirada dels màgics moais, fins i tot, a sota l'aigua!!! :p

l'últim busseig d'aquest viatge, sorpresa!! Al moai submergit. 

Aquest post ja l'escrivim des de casa i estem molt contents d'haver pogut fer el que hem fet aquest any, bé, finalment han estat 372 dies. L'illa de Pasqua dóna per molt, així que aquí només us n'hem deixat un tastet!!! Continuarem explicant-vos més aventures...

nosaltres dalt del quad, després de la sortida del sol davant l'Ahu Tongariki, haureu d'esperar per veure les fotos al següent post... :p

10 comentaris:

  1. Ei nois!! ara que vosaltres acabeu nosaltres comencem el nostre! Fa uns 20 dies que vam arribar a Brasil i d'aquí poc cap a Bolívia! Esperem que acabeu de gaudir dels últims dies i que el viatge de tornada sigui suau!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola nois!! Ja us escrivim des de casa!! :-p
      Contents d'haver passat un any llarg ple d'experiències que segur no oblidarem, esperem que gaudiu igual o més que nosaltes d'aquest viatge!!!

      A gaudir!!!!!
      Txell i Xavi

      (Us hem enviat un mail amb les dades de contacte de l'orfanat de Bolívia)

      Elimina
  2. Anònim17/11/12

    Benvinguts!! Ànims amb la tornada a la realitat... sens dubte un any que sempre recordareu :) a la espera de més quan tingueu temps! Petonet, Miriam.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Miriam!!
      Després de retrobaments amb la família, amics, bloggers, etc. Ahir la Txell es va reincorporar a la feina. Així que retornem a la rutina, però esperem haver après a fer que aquesta sigui menys feixuga!! I de tant en tant continuar amb el somni de deslliurar-nos-en!!!
      Us continuarem explicant els nostes viatges per aquí, ens agradaria que contínuessis llegint-nos!!!
      Moltes gràcies!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  3. Anònim17/11/12

    Hola! des de que us vam veure en "connexió en directe" en el II Congrés de Bloggers que hem anat seguint el vostre viatge!!! Moltes gràcies per compartir les vostres experiències durant aquest temps! Segur que ha estat increible... una abraçada i "força" per emprendre aquesta tornada!

    Pep i Aitana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pep i Aitana! Moltes gràcies i esperem hagueu gaudit llegint-nos, i que us haguem transmès quelcom positiu durant el nostre viatge!

      Txell i Xavi

      Elimina
  4. Anònim19/11/12

    Bones wapus!!!

    He mirat pàgines i pàgines de l'illa de pascua, però el moai submergit no l'havia vist, quina canya no???
    m'ha encantat!!! Amb ganes de seguir-vos llegint.
    Esperem que la tornada no sigui molt dura.
    Un petunassuuu

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat que nosaltres també ho desconeixíem, però teníem clar que no volíem acabar aquest viatge sense acomiadar-nos del busseig! Un dels grans descobriments d'aquest viatge!!!
      Fins aviat!
      Txell i Xavi

      Elimina
  5. Fantàstic nois!!!
    Quin final més maco, visitar la mítica illa de Pasqua. Sembla màgica!
    Així que ja sou a casa? Ens heu transportat constantment a llocs increïbles arreu del món. El vostre viatge pel nostre planeta ha sigut una "passada", i us agraïm moltíssim la manera com ens ho heu mostrat.
    Però segur que ens continuareu oferint més posts amb llocs que enamorin...

    Una abraçada!
    Manel & Cristina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola parella! Si això s'ha acabat, ha estat un any impressionant, i ara amb un somriure, contents de fer el que hem fet! Intentarem que aquest sigui un punt i seguit.
      Una forta abraçada!
      Txell i Xavi

      Elimina