Allotjaments a Myanmar

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany compartit amb aigua calenta i esmorzar inclòs. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 6'00 i 13'50 euros l'habitació doble.
 
 
Yangón. Motherland Inn 2, 18 $, una breu caminada del centre, habitació gran amb ventilador i molt neta, amb ordinadors i internet a la recepció. El personal de l'hotel és jove i molt simpàtic, esmorzar self service excel·lent, i si arribes aviat el dia del check inn el tens inclòs. Hi ha servei gratuït de pick up i dropp off a l'aeroport, tenin en compte que el cost d'un taxi surt a uns 10 $ és un allotjament econòmic i molt recomanable!
 
Mandalay. ET Hotel, 15 $, al centre, habitacions de diferents tipus, les econòmiques són bastant cutres, situades al terrat però correctes, allotjament amb wifi a la recepció, l'únic que hem trobat amb wifi a tot Myanmar.
 
Nyaung U (Bagan). Shwe Na Di Guesthouse, 18 $, allotjament amb dos tipus d'habitacions al vell edifici de l'entrada aquestes costen 12 $ i són molt velles, en canvi a l'edifici nou de la part posterior hi ha habitacions noves amb tv per cable, nevera, aire condicionat, ventilador i bany privat. Després de revisar, pràcticament , tots els allotjaments de Bagan, dels quals ens en demanàven 18 $, la opció més econòmica són 12 $ al Shwe Na Di Guesthouse, però finalment vam aconseguir les habitacions noves a 18 $ que al principi ens en demanavem 25 $. Molt recomanable!
 
Kalaw. Golden Kalaw Inn, 8 $, ben situat al costat del Lily Guesthouse, amb habitacions molt bàsiques i el bany compartit bastant rudimentari.
 
Trekking de Kalaw al llac Inle

ens vam allotjar en una homestay i al monestir de Patanukah, menjars inclosos durant el trekking, 3 dies/2 nits, 10.000 kyats/persona/dia, inclosa la barca de l'últim dia al llac Inle.
 
Nyaung Shwe (Inle lake). Bright Hotel, 15'00 $, ben situat, habitació espaiosa amb bany privat, però no massa net, és la opció més econòmica al Inle lake.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada