Connection people in Kuala Lumpur

Ciutat cosmopolita en plena construcció, Kuala Lumpur ha estat el punt de trobada casual entre diferents viatgers round the world gràcies al hub de la companyia àrea d'Air Àsia. Disposats a embarcar a Yangón, Myanmar, l'antiga Rangun, ens adonem pel Facebook que en Carles i la Sílvia, del blog uncambiodeaires, i en Robert i la Lety, del blog mochileandoasia, estaran a Kuala Lumpur justament els mateixos dies que nosaltres. Ens posem en contacte i ràpidament planegem el que serà una trobada viatgera en tota regla, més que no pas un descobriment d'aquesta nova ciutat. Per sort nostra tots ells ja hi havien passat en altres moments del seu viatge, així que ens vam deixar portar una mica per ells.

les fotogèniques torres Petrones són espectectaculars!!!! tant de dia com de nit!!!

us deixem més fotos de les fotogèniques torres a l'apartat de fotos!!!

KL ens ha deixat una mica indiferents, doncs creiem que a part de les Torres Petrones no hi ha massa res més destacable, està clar que tampoc vam recórrer molt, o sigui que potser és una crítica no massa justa. No obstant, vam passejar pels voltants de les Torres, les quals ens van semblar espectaculars, i més encara de nit. Just als peus de les Torres hi ha un gran centre comercial que ens va recordar que venim d'una societat 100% consumista i és que hi ha petites coses a les que estem acostumats que veure-les de nou després de 4,5 mesos costa molt renunciar.

cara de felicitat? tot saborejant un expresso truffle with cream... mmmm!!!!

Doncs això hem fet, caminar acompanyats de viatgers ja més que experimentats i regalar-nos algun capritxet en aquesta ciutat que no acaba de ser ni occident ni àsia.

tot sopant uns rotis amb la Sílvia i en Carles del blog un cambio de aires

Ens despedim de KL sopant amb un parell que ara se l'estaran passant bomba a NZ, i pensant que volem tornar per conèixer més profundament el que s'amaga en aquesta ciutat musulmana.

Com podeu comprovar, els nostres plans inicials de visitar a Malàisia han estat modificats i finalment només n'hem visitat la seva capital, Kuala Lumpur, ho deixarem per una altre viatge, sobretot per tal de poder visitar l'illa de Borneo, la qual faria disparar la nostra economia de motxil·lers!!! :-)

I si voleu mirar les fotos també les tenim penjades!

1 comentari:

  1. Anònim26/10/17

    Molt interessant i molt diferent a l'esperat del viatje

    ResponElimina