Hong Kong, el retrobament

Hong Kong ha estat la nostra porta d'entrada a la Xina, han estat cinc dies intensos que ens han servit per començar a adaptar-nos amb la següent etapa del nostre viatge al gegant asiàtic, la Xina. A part de conèixer aquesta impressionant ciutat, la que molta gent considera la Nova York asiàtica, i és que de motius no n'hi falten, a nosaltres ens ha servit per retrobar-nos de nou amb els nostres amics rodamons americans que vam conèixer a Nepal, i hem retrobat a Cambodja i Myanmar, amb ells hem explorat la ciutat i ens hem tret el visat per la Xina.

un dels skylines més espatarrants del món!!!

tot escoltant la Symphony of Lights

Ens hem allotjat a Kowloon, just al davant de la illa de Hong Kong, tot i que la nostra arribada va ser un pèl tràgica, vam enganxar una fira electrònica o alguna cosa per l'estil i els allotjaments més econòmics de la zona, les Chungking Mansions, estaven pleníssimes i les que no, ens demanaven uns preus desorbitats, els quals no estàvem disposats a pagar. Així que la primera nit la vam passar contant les hores amb els ulls plens de sorra, però aquest no ha estat motiu per odiar la ciutat.


explorant la ciutat de Hong Kong amb en Michael i la Paula

Hong Kong és una ciutat de gratacels on conviu el luxe i lo quotidià, els luxosos hotels i centres comercials juntament amb els blocs d'habitatges i mercats més tradicionals. És una ciutat ordenada i neta, res a veure amb el que hem vist fins ara, ens hi hem sentit súper còmodes. Ens han sorprès moltes coses, la que més potser ha estat veure lo civilitzats que són els seus habitans al fer cues per entrar als metros, busos o tot esperant un taxi.

l'art de l'escriptura xinesa, sort que els números els respecten!!!

Hem passat la major part del temps passejant pels carrerons, tot observant les botiguetes i mercats, hem travessat el Victoria Harbour amb l'històric Star Ferry, hem pujat amb tram al Victoria Peak per poder gaudir de les vistes de la ciutat, però la boira no ens ha permès veure res, hem passejat pel passeig de les estrelles tot contemplant un dels millors skylines del món, i tot veient el joc de llums i música que es fa cada nit, la Symphony of Lights, també hem gaudit de la vida al carrer en el mercat nocturn de Temple Street, i com no, deborant l'excel·lent gastronomia d'aquesta ciutat.

un dels carrers comercials a prop de Temple Street


un americà + Apple + McDonald's = en Michael tot filmant els vianants als carrers de Hong Kong amb el seu ipod

Ens ha fascinat el menjar, des dels dumplings als buns, passant pels noodles, el congee, la wontoon soup, el Dim Sum, i ja que hi érem posats i la guia en feia esmena, no vam dubtar ni un minut en regalar-nos un luxe i anar a sopar al restaurant d'una estrella michelin més econòmic del món, el Tim Ho Wan, on ens hem despedit tot fent l'últim sopar amb en Mike i la Paula.

bons moments, amb bon menjar i bona companyia

El nostre últim dia ha servit per anar a recollir el visat, comprar quatre snacks per fer el viatge més entretingut i fer camí cap a Shenzhen, ciutat xinesa que fa frontera amb Hong Kong i la Xina.

Ara sí que ja estàvem preparats per entrar a la Xina, les pròximes aventures ja seran escrites des del país més poblat del món.

fins aviat amics, esperem retrobar-nos abans del previst, i qui sap, a Santiago de Xile?

I si voleu mirar les fotos també les tenim penjades!

4 comentaris:

  1. Uauuuuuuu! Brillant post i brillants fotos!!! Sou uns cracks! Vàreu descobrir Hong Kong super bé! Ens hem quedat amb les ganes de saber com de bé vàreu sopar al restaurant d'1 estrella michelin ;)

    PETÓ ENORME!
    Mireia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marc i Mireia!

      Tenia pendent contestar-vos, així aprofito per vosaltres i per tot aquell que viatgi a Hong Kong, la dirección del restaurant d'una estrella Michelin és la següent:

      TIM HO WAN
      Local 8, Tsui Yuen Mansion 2
      Nº 2-20 Kwong Wah Street
      Mongkok/Kowloon

      Fent una cerca per internet ràpidament trobareu información de com arribar-hi està a Kowloon, tot i que ara acaba d'obrir un altre restaurant a Singapur, tb us deixo l'enllaç de la seva obertura!

      http://www.youtube.com/watch?v=ayFXZQOJ6pI

      Així que ara podeu disfrutar de l'estrella Michelin més económica del món a Singapur, segons ell és la mateixa qualitat que ha HK!

      Molts records parella,
      Txell i Xavi

      Elimina
  2. Anònim21/5/12

    Hong Kong is amazing!!!!!! Best regards

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó!!!
      En tenim molt bon record!!

      Elimina