Xi'an, els guerrers de terracota

I si bé la Gran Muralla i els Ossos Panda ja són motius suficients per venir a la Xina, no podem deixar de citar els Guerrers de Terracota a Xi'An! Nosaltres no havíem tingut la oportunitat de veure'ls a Barcelona, així que, ens moríem de ganes de veure aquest exèrcit.


Va ser al 1974 quan un grup de camperols tot cavant les terres van fer tal troballa, milers i milers de soldats i cavalls de terracota en formació de batalla, lo increïble del cas és que no hi ha ni un soldat amb la mateixa cara.


De Xi'An nosaltres també destaquem el barri musulmà, carrerons tipus basar de mil i una coses com a souvenirs i menjar de tota mena, un bon lloc per passejar.



I aquí ens hem regalat el millor "hotel" de tot el viatge, i és que després de passar 16h al tren sense llit, dormint asseguts, i esperar-ne una altra amb iguals condicions, necessitàvem una habitació privada i ben confortable, fora conyes, l'alberg està genial i vam enganxar una promo via internet que no ens va donar la oportunitat de pensar-nos-hi dues vegades, el recomanem: Han Tang House.

3 comentaris:

  1. HOLA CHICOS!!! nos está encantando chinaaaaaa estamos en yanghsuo! nos apuntamos el nombre del hotel jeje... un besazo

    ResponElimina
  2. Bones nois!!! A nosaltres també ens va encantar Xina!!! i el hostel de Xi'an és una canya, quan vam arribar ens van deixar una habitació compartida per dutxar-nos i són brutals, encara que nosaltres vam agafar una habitació doble ja que volíem relaxar-nos, viatjàvem entre trens nocturns asseguts...
    A nosaltres la doble ens va costar 130 Y, 20 d'un val de descompte i 10 més de descompte per tenir el carnet d'alberguista internacional, més car que la mitja però s'ho val!!!
    Molts records i a disfrutar de Xina!!!

    Txell i Xavi

    ResponElimina
  3. Anònim3/6/12

    Katruks. Com esteu? Estem sopant amb la pilar i en jordi i mirant el vostre blog! Tela amb els guerrers, quina feinada.
    Petons de la su,jordi,ferran,pilar,berta i jo mateix.
    Demà catifes!

    ResponElimina