Myanmar, un país autèntic

Myanmar, un país que vol créixer malgrat els obstacles imposats per la junta militar que el governa, un país amb molt per descobrir, un país fascinant que recomanem visitar i quan abans millor, ja que actualment encara no està gens massificat, la qual cosa li permet mantenir la seva autenticitat. No és un país car, tal i com vàrem dir al primer post, el considerem un país a cavall de la Índia i àsia, però en comparació als seus veïns asiàtics els allotjaments són més cars.

Han estat 18 dies intensos per descobrir de prop els principals atractius turístics d'aquest meravellós país. Hem caminat pel pont de teca més llarg del món, ens hem deixat seduir per la màgia que es respira als temples de Bagan al cim d'una bicicleta, hem caminat durant 3 dies des de Kalaw fins arribar al llac Inle, un lloc impressionant, idíl.lic i ple de vida en els seus poblets flotants, hem pujat turons a Mandalay per trobar-nos envoltats de pagodes, ens hem enlluernat amb el daurat de la immensa pagoda de Yangon, la Shwedagon Paya, i sobretot marxem satisfets d'haver conegut una gent encantadora i més que hospitalària.


Sens dubte ha estat una bona etapa en el nostre viatge, que recomanem per la seva autenticitat i a poder ser recomanem visitar-lo abans no s'hi produeixin massa canvis, és ben cert que els necessita, però possiblement, si som egoistes, li treurà l'encant i la innocència que avui dia encara s´hi pot trobar. 

I si voleu mirar les fotos també les tenim penjades!

5 comentaris:

  1. hi haurem d'anar doncs !!!
    molta sort per la xina nois, una abracada !!!

    ResponElimina
  2. Ei xiquets!!!!
    Quines fotos i quin país!!! Seguirem la vostra recomanació i anirem el més aviat possible!!! jajaja
    Apa, a l'espera del proper post! ;)

    Un petonàs
    Raul i Eva

    ResponElimina
  3. Nois! quines fotos mes xules :)
    A nosaltres també ens va robar el cor, un pais on els homes van amb faldilles (bé, són teles entre lligades que fan de faldilla ;P) i els nens i les dones porten la cara pintada. Que no perdin mai aquests costums!!

    Petons a tots dos from NZ! això es de pel·lícula!!

    ResponElimina
  4. Anònim27/4/12

    Ens ha arribat la postal!!!! Quina il·lusió!!! Moltíssimes gràcies!!!


    Pep i Laura

    ResponElimina
  5. Precioses! Ara hi ha un amic que munta una expo també amb fotos de Myanmar!
    http://phacto.wordpress.com/2012/05/04/presentacio-del-projecte-marcades-dedu-bayer/

    Abraçada!

    ResponElimina