Allotjaments a Perú

La relació d'allotjaments, si no diem el contrari, és habitació doble, bany privat amb aigua calenta i wifi. La majoria dels allotjaments inclouen esmorzar, però hem aconseguit més bons preus a canvi de no tenir-lo. Els preus dels allotjaments econòmics, ens han costat entre 8 i 16 euros l'habitació doble.
 
 
Lima. Hotel España, 50 soles, molt cèntric i bastant net, a una quadra de la Plaza de Armas. Aquest preu és per habitació matrimonial, però ens van donar una quadrúple amb bany compartit per naltros sols. Hotel Colonial a preu de backpacker. Probablement si tornéssim a Lima repetiríem.
 
Paracas. Hostal los Frayles, 45 soles. Hotel ben ubicat i net, de fet a Paracas podríem dir que hi ha dos carrers importants, el del passeig i el paral·lel al passeig. Aquest es troba al paral·lel i està molt bé, de fet l'estan reformant. No inclou esmorzar. Repetiríem.
 
Huacachina. Hostal Rocha, 40 soles. Un desastre. És un hotel que sembla que estigui a punt de caure. La cuina és un desastre, no està net i els que ho porten són maleducats, fins al punt de generar desconfiança. Eviteu-lo!
 
Arequipa. Posada del Cacique, 35 soles. El preu és per habitació matrimonial però ens van donar una quadrúple amb bany compartit per naltros sols. No inclou esmorzar però hi ha cuina. Està molt ben ubicat, a un parell de quadres de la Plaza de Armes, bé, quatre, a calle Jerusalén (4a quadra). Molt net. Repetiríem.
 
Chivay. Hostal Tres Lunas, inclòs en el tour que vam fer al Canyó de Colca, no sabem el preu però és molt recomanable. No inclou esmorzar. No estava al centre però tampoc estava molt lluny de la Plaza de Armas. Recomanem!
 
Cusco. Hostal Tupana Wasi Inn, 50 soles, tot i que el preu oficial és de 90. Molt cèntric, a 5 minuts de la Plaza de Armas i a 5 minuts del barri de Sant Blas i amb dret de cuina. Amb aquest preu no ens incloïa l'esmorzar. El personal molt amable. Deixem el telèfon 0051-84-228299, ja que nosaltres segurament repetiríem.
 
Aguas Calientes. Hospedaje los Caminantes, 40 soles, en habitació amb bany compartit i sense esmorzar. A peus de la via del tren. Correcte per passar-hi un parell de nits i tenint en compte els preus que hi ha.
 
Ollantaytambo. Hospedaje Accla Wasi, 25 soles, en habitació amb bany compartit i sense esmorzar. Hi ha babitacions amb bany privat però ens van semblar bastant tètriques, així que cal mirar abans de quedar-se'n una. Està molt a prop de la Plaza de Armas, de fet Ollanta és ben petit. L'amo és un crack i va ser ell el que ens va animar a col·lar-nos a les ruïnes. No us espereu res de l'altra món però és correcte per un parell de nits.
 
Puno. Hotel Utama Inn, 40 soles, en habitació doble amb bany privat i sense esmorzar. Ben ubicat a pocs minuts de la Plaza de Armas. Feia un fred espantós i sembla ser que teníen algun problemilla amb l'aigua calenta, però això són mals menors. Us deixem els datos perquè segurament hi tornaríem, al carrer Jr. Puno, 184 t. (051) 367017
 
Illa Amantaní, en el llac Titicaca, 30 soles per persona, amb tots els àpats inclosos. Com expliquem al post corresponent , aquesta illa es caracteritza per potenciar un tipus de turisme diferent al que estem acostumats, allotjant als turistes a casa dels locals, potenciant així un turisme vivencial. Ens vam allotjar a casa en Ricardo i la Francisca, que viuen a la mateixa Plaza de Armas, a una cantonada just on hi ha una botigueta tipus economat. Si us interessa els podeu trucar directament per allotjar-vos-hi, aquest és el telèfon de la Francisca 941951456 i aquest el de la seva filla 941951483, disposen de 2 habitacions dobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada