Big Sur i Santa Barbara

El Big Sur presenta uns paisatges impressionants. Hem fet aquest tros de costa en sortint de San Francisco per dirigir-nos al que serà el nostre últim punt de visita d'aquest viatge, Los Angeles. A Monterey hem agafat el 17 milles drive (una altra scenic drive) que és un tram de carretera de pagament i, si que és cert que és xulo de veure, però ens morim de ràbia d'haver pagat el peatge d'entrada que ens han fet pagar. Doncs resulta que amb el que es paga per accedir-hi es mantenen les seves "megasúper" mansions i camps de golf a tocar dels penyasegats.
Sense tenir en compte això, el paisatge, com hem dit, és brutal.

També hem fet parada a Carmel by the Sea. És un poble bastant bohemi i "pijo"... però amb molt d'encant. Diuen que és perquè aquest poble va ser fundat per antics escriptors i artistes amb l'objectiu de crear una comunitat dedicada a l'art. En Clint Eastwood n'ha estat un dels residents. Actualment, però, una de les mostres d'aquest ambient bohemi són les galeries d'art que se'n conserven. Tot i així, naltros, no n'hem vist ni una.... la nostra parada ha estat com una visita de metge. El rellotge marcava pressa, així que, a banda de parar-nos-hi a berenar poca cosa més hi hem fet. Tot seguit, en finalitzar el 17 milles drive hem enganxat amb el Big Sur, un tram ple de penyasegats, amb unes vistes a mar endins, francament, difícils de descriure i d'oblidar. L'escenografia dels paisatges és BRUTAL, d'una bellesa excepcional.

La Highway One, la carretera que hem fet, està molt ben conservada, tot i que cal anar amb molt de compte perquè té unes curves molt tancades. També és aquí al Big Sur on hi ha la colònia de lleons marins més gran de Califòrnia. De tota manera, us deixem penjades algunes de les fotos del Big Sur, ja que una imatge val més que mil paraules i la veritat és que poca cosa en podem explicar, simplement, disfruteu del que hi veieu.
Fem parada per dormir a Santa Maria i l'endemà ens dirigim a Santa Monica, Los Angeles. De camí ens aturem a Santa Barbara per esmorzar i passejar pel poble i el moll. De pel·lícula... és tal qual tothom ha vist a sèries de TV tipus Sensación de Vivir... jejejeje.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada